loader

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δράση, περιέργεια. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για κοινωνική δικτύωση, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε φιλικά, είτε επαγγελματικά. Στον εργασιακό τομέα οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και μεθοδικές, προσοχή στην ανυπομονησία.

Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο από την άλλη πλευρά η αναποφασιστικότητα ίσως να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή, δυσκολία θα υπάρχει στο θέμα της δέσμευσης. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να δώσουν οριστικές απαντήσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα θα δώσουν ώθηση στις ενέργειες, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει συναισθηματική και ψυχολογική ανανέωση, φεύγουν οι αρνητικές και απογοητευτικές σκέψεις, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο βασική ανάγκη θα είναι η ανανέωση. Οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι συνετά και οι προσδοκίες προσγειωμένες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή. Παράλληλα όμως να πρέπει να δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες καθώς έχεις την διάθεση να επιβληθείς και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση.

Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις τι θέλει το ταίρι σου από σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια σε εντυπωσιάζει και αυτό είναι αρκετό για να σε πλησιάσουν πολλοί που θέλουν να δείξουν το θαυμασμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τρόπο. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει.

Είναι γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου.

Γεγονός είναι ότι μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου έχοντας κατανόηση και πίστη ότι μπορείς εσύ και το ταίρι σου να τα καταφέρεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που να σου δώσει την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες και να αφήσει στην άκρη την νευρικότητα και τους φόβους.

Μην διστάσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Οι αρχικές αμφιβολίες μπορούν να ξεπεραστούν μόλις αντιληφθείς ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με ριζικό τρόπο στο ταίρι σου, άφησε τον εαυτό σου να νιώσει το πάθος και τον αισθησιασμό και να ξεπεράσει πιθανές διαφωνίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που σου δημιουργούν πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να ξεπεραστεί βρίσκοντας το σθένος να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και το άγχος στην επαγγελματική σου ζωή. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού σε συνεργασίες και προσωπικό επίπεδο.

Έχεις την ικανότητα να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Φρόντισε λοιπόν να μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τις προσωπικές σου ανασφάλειες να οδηγήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Η αδιαλλαξία και η ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι σου θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις κατώτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να φλερτάρεις και να παίξεις σε αισθηματικό επίπεδο καθώς υπάρχει κούραση και υπερένταση από τις δυσκολίες της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε ένταση και εκνευρισμό με τους γύρω σου.

Παρ’ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να ανταποκριθείς ιδανικά σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος σου.

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανές εντάσεις που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική ζωή, μην εκτονώνεσαι στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που αρχικά θα νιώσεις ότι δεν σου ταιριάζει, σκέψου θετικά και λογικά γιατί μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, επιδιώκεις να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Οι συνεργασίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να ισορροπήσεις καταστάσεις που θα έχουν τους πάντες ευχαριστημένους. Η θετική σκέψη και διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να πείσεις τους γύρω σου για το κίνητρο σου.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις από νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονη εσωτερική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας στόχο να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πεδίο της καριέρας.

Μπορείς να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αμοιφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δείξει ότι αντιλαμβάνονται οι ανώτεροι σου την σκληρή δουλειά και την υπευθυνότητα που δείχνεις σε ότι αναλαμβάνεις την καριέρα σου.

Μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Η θετική σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν και να σου κεντρίζουν την προσοχή. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν την καλύτερη εντύπωση σε πρόσωπα που με ευκολία μπορείς να πείσεις για να συνεργαστείς μαζί τους.

Είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν αφήνουν περιθώριο για να περάσεις απαρατήρητος και μπορείς να έλξεις σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικές δράσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις τις στιγμές διασκεδάζοντας με την παρέα σου και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Η ευχάριστη διάθεση και η ανεμελιά που σε διακατέχουν δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη επαγγελματική απασχόληση. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις να δουλέψεις σήμερα όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό φέρνει δίπλα σου πολλά νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Το μεσημέρι μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Ένταση μπορεί να υπάρξει στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι αυξάνει τη νευρικότητα λόγω των αμφιβολιών και του καταπιεσμένου θυμού που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην καταφύγεις σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή προκαλώντας παράλληλα υπερένταση. Το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια φόβους του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση.

Η ένταση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να νοιώσεις πρόσωπα που συνομιλείς λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς μόνο με καθαρή σκέψη θα μπορέσεις να αντιδράσεις με επιτυχία.

Προσπάθησε να μην γίνεις σκληρός και δηκτικός με το ταίρι σου λόγω απωθημένων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, άφησα στην άκρη φόβους που επηρεάζουν τον τρόπο που κινείσαι και εκφράζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αργότερα το απόγευμα σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που μπορείς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας μαζί τους.

Οι συνεργασίες σου αλλάζουν καθώς μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Έχεις την διορατικότητα και την έμπνευση να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές που πραγματικά σου ταιριάζουν. Προχώρησε χωρίς δισταγμούς και με αισιοδοξία στα επόμενα βήματά σου.

Κλείσε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να ενισχύσει την ανάγκη της συντροφικότητας και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής του ζωής.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina