loader

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές, δυναμικές, θα ακουστούν αλήθειες που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες ιδέες, οι απόψεις θα στηρίζονται σε δυναμική επιχειρηματολογία ικανή να πείσει και να επηρεάσει με τρόπο θετικό. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη διάθεση να μιλήσουν ανοιχτά, θα ακουστούν αλήθειες που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία είναι μία όψη που θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή και στην αστάθεια. Ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να μην είναι σε θέση να κατασταλάξουν και να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αρχικές τους βλέψεις. Θα υπάρχει η δυνατότητα για θετική αλλαγή αρκεί οι ενέργειες να είναι μεθοδικές και συντονισμένες.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον Ερμή και τον Άρη στις συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα ειπωθούν, οι κουβέντες θα πρέπει να είναι μετρημένες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ειρωνείες, τα καυστικά σχόλια, και οι διφορούμενες έννοιες. Ίσως να υπάρξει αταξία στις σκέψεις και στις επιθυμίες, απαραίτητο θα είναι να γίνει ένα είδος εσωτερικού ξεκαθαρίσματος για να φύγει το συναισθηματικό μπέρδεμα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη που θα φέρει ανοίγματα τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συζητήσουν για τα επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ένταση και προβληματισμό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείς δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, προσοχή καθώς η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Το μεσημέρι ενισχύει την ανάγκη για να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους το επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα.

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επιβάλεις στο τέλος σου βρίσκοντας αντίθετες απόψεις. Παράλληλα πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να κινούνται υπόγεια κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις.

Η ανάγκη εξουσίας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά θέματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου, οφείλεις να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς λογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και αρμονία πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το περιβάλλον σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και συναισθήματα και να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα διασκέδασης και χαράς απολαμβάνοντας την ημέρα.

Οι συνεργασίες σου μπορούν να ανθίσουν καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες υποθέσεις σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα είναι σημαντικές για την επίτευξη μελλοντικών στόχων που έχεις.

Είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις μαζί τους συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ η καλή επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα. Το απόγευμα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε όνειρα και στόχους που έχεις με την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων.

Με θετική διάθεση μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό και διευρύνουν τους ορίζοντες της καριέρας σου.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή χαράς και αισιοδοξία με το ταίρι σου, φιλικές παρέες θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες έρχεται νέο πρόσωπα που απογειώνει την διάθεση για να εξελιχθείς και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις τις προσωπικές σου ανάγκες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Το μεσημέρι επικεντρώνεσαι κυρίως σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και η πετυχημένη στάση σου σε ξεχωρίζουν στο περιβάλλον της καριέρας. Οι ανώτεροι σου θα δείξουν την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Η αναστάτωση που μπορεί να δημιουργήσουν επαγγελματικά ζητήματα δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σου κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον λόγω της σοβαρότητας και της ωριμότητας που αποπνέει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε ότι σε καταπιέζει και να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αιφνιδιαστικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα διαφορετικά είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς οδηγώντας σε οριστική ρήξη σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς η αστάθεια θα επικρατήσει δεν θα ωφελήσει ούτε εσένα ούτε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου πρέπει την δημόσια εικόνα σου, προσοχή γιατί δεν εγγυάται την σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα είναι πιθανό να σε αναστατώσει καθώς δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Το απόγευμα βαραίνει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε πιθανές αποστάσεις που μπορεί να πάρεις από το ταίρι σου.

Ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με ξαφνικό τρόπο και σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και αναστάτωση. Είναι σημαντικό να μην χάσεις συγκέντρωση σου καθώς θα επηρεάσει αρνητικά στην διεκπεραίωση των οποίων υποθέσεων έχεις αναλάβει να τακτοποιήσεις.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τη σχέση σου με σοβαρότητα και να βάλει γερές ώστε να υπάρξει ιδανική συνέχεια για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου το διακατέχει σοβαρότητα και διάθεση να σε καλύψει σε σταθερή βάση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε οικονομικές του υποθέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με επιτυχία.

Δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο θεωρώντας ότι δεν είναι δίκαιοι μαζί σου. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις ότι αυτό προέρχεται από προσωπικές αμφιβολίες και να το αφήσεις πίσω σου καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Μπορεί να αμφιβάλλεις ότι ταιριάζεις με το ταίρι σου, σκέψου ψύχραιμα και λογικά και θα δεις ότι οι προσωπικές σου ανησυχίες είναι αυτές που δημιουργούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει και να χαλάσει κάτι όμορφο που μπορεί να ξεκινήσει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό και εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την θετικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες παρέες και συζητήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για συζητήσεις που αφορούν σε εμπορικά ζητήματα και συνεργασία σε σχέση με την επικοινωνία καθώς η αυτοπεποίθηση που δείχνεις θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεις που σου γίνονται.

Δεν θα διστάσει να δείξει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς αυτά θα απογειώσουν τη σχέση και θα δημιουργήσουν εξαιρετικές συνθήκες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεσαι σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στον προγραμματισμό που θα λειτουργήσουν ευχάριστα στην ψυχολογία σου.

Η πρωτοτυπία σε χαρακτηρίζει σήμερα στην επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν θα διστάσεις να ανατρέψει τα δεδομένα και να επιλέξεις πρωτότυπες λύσεις για θέματα που τρέχουν και σε απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις τους πάντες ιδιαίτερα τους ανωτέρους σου με τις επιλογές που θα κάνεις

Κάνε την καθημερινότητα τον χρόνο που αξίζει το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο για να αιφνιδιάσουν ευχάριστα και να ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί, η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται για αυτό και στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να χαλαρώσεις.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα ισχυρά επιχειρήματα σου δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και δημιουργούν πλαίσιο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου.

Είναι σημαντικό να επιδιώξεις να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει το κέφι σου κατακόρυφα και θα αλλάξει αν τη διάθεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις συνεργασίες ή σχέσεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη νοοτροπία σου.

Καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία νέα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Διαφορετικά ο έντονος εκνευρισμός και η ανάγκη να αντιδράσεις θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις και απομακρύνσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Έντονες αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να κρατήσεις ψυχραιμία καθώς οι ισορροπίες είναι απαραίτητες. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα μπορεί να έρθει νέα γνωριμία, προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν υπερένταση και απομάκρυνση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει σε οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να προκύψουν και που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς θα έχουν οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές καχυποψίες και εμμονές που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν προβλήματα στην μεταξύ σας συνεννόηση.

Ο ρομαντισμός και η υπερβολική ευαισθησία σε οδηγούν στο να χάσεις τον έλεγχο και να προκαλέσει εντάσεις λόγω συναισθηματικών ξεσπασμάτων που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφιερωθείς σε νέα πρόσωπα καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και σε καταβάλλει.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina