loader

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, πνευματικότητα, ενσυναίσθηση. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να προχωρήσουν τα έργα τους, θα υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις, φεύγει η αμφιβολία και η ανασφάλεια. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες εφικτή θα είναι η έναρξη σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι θερμές, ρομαντικές, οι επαφές θα πάρουν προσωπική όψη.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Πρόσφορο θα είναι το κλίμα για προσεγγίσεις και άμεσες επιδιώξεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές και άμεσες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, τα ζευγάρια θα πρέπει να δώσουν χρόνο στις προβληματικές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να δώσεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα προκαλώντας συγκρούσεις.

Είναι σημαντικό να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους σε επίπεδο συνεργασιών καθώς οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές σήμερα και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις αρνητικά συναισθήματα και να περιορίσεις εξουσιαστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

Σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις ανασφάλειες που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς μπορεί να γίνεις συγκρουσιακός και εριστικός δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέα γνωριμία καθώς φέρνει στην επιφάνεια φόβους και μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Η ένταση κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που επιδιώκεις από μία σχέση και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επικοινωνία σου με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που επανέρχεται για να περάσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα χωρίς να ενδιαφέρεσαι αν πραγματικά είναι εφικτό. Το απόγευμα ταράζει την καθημερινότητά σου και αυξάνοντας τις εντάσεις στον εργασιακό χώρο.

Η ένταση στη δουλειά καραδοκεί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιάστηκα γεγονότα που έρχονται και αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Πιθανές αποκαλύψεις σε εκνευρίζουν και σε απογοητεύουν, φρόντισε να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις που δεν θα σου προσφέρουν τίποτα.

Διεκδικείς αυτά που σε ικανοποιούν από τη σχέση σου, μην δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου ότι δεν σε ενδιαφέρουν και οι δικές του ανάγκες γιατί τα προβλήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο, μην είσαι προκατειλημμένος και αδιάλλακτος και δώσε την ευκαιρία που χρειάζεται για να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις την ένταση και τους φόβους σου να σε κατακλύζουν. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες για να εκτονώσεις την νευρικότητα που έχεις αποτελεσματικά δρομολογώντας επαγγελματικές υποθέσεις με εξαιρετικό τρόπο.

Άφησε στην άκρη τον οποίο εκνευρισμό και προσπάθησε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την αξία σου και αυτά που προσφέρεις και δεν θα διστάσουμε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου.

Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου και δίνει ώθηση για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει και να έχει αναστατώσει έντονα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις αφοσιωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου.

Ανασφάλειες και φοβίες εγείρονται σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες και πιθανές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Μην επιτρέψεις σε ότι σε αναστατώνει να κυριαρχήσει και προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές εμπιστευόμενος το ένστικτό σου.

Φρόντισε να μην γίνεις καυστικός και υπερβολικός σε σχόλια προς το ταίρι σου καθώς αυτό θα τον πληγώσει και μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η αυστηρή σου μάτια και αντιμετώπιση δεν θα αφήσει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, για την επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η δράση κάτω από το τραπέζι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά συνεργασίες και σχέσεις για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις.

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το απόγευμα δημιουργεί εμπόδια και δυσκολία στη διευθέτηση τους. Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Το πείσμα και η απολυτότητα κυριαρχούν στη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σε καλύπτουν και θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου αντιδρώντας περίεργα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς τα συγκρουόμενα συναισθήματα είναι έντονα και χαλάνε την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα καθώς είναι απαραίτητο να κλείσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το απόγευμα σου δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις όποια εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου.

Παρόλο το άγχος που μπορεί να υπάρχει έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά απέναντι στον εαυτό σου. Η γρήγορη αντίληψη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις σε ενδιαφέρουν.

Μπορείς να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα νιώσεις ότι έχεις έντονη οικειότητα μαζί της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που δημιουργούν ένα ασφυκτικό καθημερινό πρόγραμμα. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση στη ζωή σου για να μπορείς να εκτονώνεις το άγχος και τον εκνευρισμό που κάνουν την εμφάνισή τους.

Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις στη δουλειά καθώς το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και τα λάθη είναι πιθανά, φρόντισε να τα αποφύγεις.

Τραύματα του παρελθόντος και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας δυσάρεστα την σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και δογματικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και θα έχουν κόστος.

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές ανατροπές ή αναστάτωση που μπορεί να σε βγάλουν από το πλάνο σου. Η ευελιξία σου θα βοηθήσει να βρεις τον βηματισμό που απαιτείται για να δώσεις λύσεις.

Μην επιτρέψεις σε πιθανές ανατροπές να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου λόγω της έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Το απόγευμα σου απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και έντονων πνευματικών αναζητήσεων.

Η θετική διάθεση και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν παίζουν κομβικό ρόλο σε επαγγελματικές αποφάσεις και συνεργασίες που σε απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για εσένα σε οικονομικό επίπεδο και μπορείς να το πετύχεις για αυτό μην διστάσεις να το επιδιώξεις.

Χαίρεσαι κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς ο ερωτισμός πρωταγωνιστεί και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα σε βοηθήσει να μεταμορφωθείς σαν προσωπικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θέλεις να είσαι επίκεντρο της προσοχής ιδιαίτερα σε ότι αφορά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς με αισιοδοξία και χαρά ώστε να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορείς να πάρεις επίπεδο συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα άκρως επιτυχημένα. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου καθώς το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ικανοποιώντας τους πάντες στο επαγγελματικό περιβάλλον του κινείσαι.

Το σημαντικό για εσένα να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να γίνεις αντιληπτός και κατανοητός από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου καθώς κανείς δεν μπορεί να σε προσπεράσει αφού εντυπωσιάζεις με τη λάμψη και την βοήθειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σε βοηθά να χαρείς κάθε στιγμή με το κοντινό σου περιβάλλον. Δημιουργείται ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου πρωταγωνιστεί η επικοινωνία και η διασκέδαση. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το χρόνο με τα δικά σου πρόσωπα

Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς σε συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι ξεκάθαρο ότι η γενναιοδωρία σου θα ανακουφίσει σημαντικά τα πρόσωπα που εμπλέκονται και θα σε βοηθήσει να πάρεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για εσένα.

Η θετική διάθεση και η ανάγκη για να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου θα εκτοξεύσει τη σχέση στα ύψη και θα δημιουργήσει υπέροχες στιγμές για δύο που θα τις απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον όπου ο πόθος και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina