loader

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, διαίσθηση, μυστικοπάθεια, καχυποψία, συντονισμός και αποφασιστικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ο προγραμματισμός και οι συντονισμένες ενέργειες θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και για να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί. Θα υπάρχει δυνατότητα για συμφωνίες, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι βάσιμα, ομαλά θα προχωρήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δυναμικές και αποφασιστικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να συμβιβαστούν να υποχωρήσουν ή να αποδεχτούν συντηρητικές απόψεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εναντιώσεις και έντονες αντιπαραθέσεις.

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, ορθολογισμό και αυτοέλεγχο, οι παρορμητικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες προσοχή στις αντιδράσεις τους. Τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις, όσο και σε ζητήματα γύρω από συνεργασίες και συμφωνίες, οι συμπεριφορές θα πρέπει να είναι ώριμες και οι επιθυμίες κατασταλαγμένες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με κοντινά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Πιθανό είναι να υπάρξουν διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το πιθανότερο είναι να καταφέρεις το καλύτερο για εσένα καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η εργατικότητα σου. Βέβαια και εσύ με σταθερότητα και αποφασιστικότητα διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει.

Έντονα επικοινωνιακό και κοινωνικό βράδυ προβλέπεται για εσένα και το ταίρι σου, μπορείς να χαρείς κάθε στιγμή διασκεδάζοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να έρθουν νέες γνωριμίες που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω της επικοινωνιακής διάθεσης και του χιούμορ που διαθέτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου για να απολαύσεις στιγμές μαζί του που θα σε γεμίσω χαρά και γαλήνη. Το μεσημέρι δημιουργεί λανθασμένες υποθέσεις για καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν στη σχέση σου.

Η μέρα είναι ιδανική για εσένα που ασχολείται με καλλιτεχνικά ζητήματα καθώς η έμπνευση και η δημιουργικότητά απογειώνονται. Προσοχή στους επαγγελματικούς χώρους καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να σε παραπλανήσουν και να καθοδηγήσουν λανθασμένα, κάτι που θα έχει κόστος στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις αυτά που ακούς από το ταίρι σου καθώς είναι πιθανό αργότερα να απογοητευτεί από καταστάσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει μία πρόσωπο στη ζωή σου, προσοχή σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις πού θα σε παραπλανήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Το βράδυ μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε καυγάδες. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση για να μην αδικήσεις κάποιον.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν, όμως είναι σημαντικό να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και προσέγγιση στα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην αφεθείς στον παρορμητισμό που θα προκαλέσει λάθη.

Μπορείς να γίνεις έντονος και απότομος με το ταίρι σου, αυτό όμως θα έχει ανάλογες αντιδράσεις για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και δημιουργεί έντονη αναταραχή που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες. Το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολικές και ακραίες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που έχεις θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο με ψυχραιμία. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και έντονες τάσεις επιβολής που προκαλούνται από τις δικές σου ανασφάλειες.

Η κυκλοθυμία και οι προσωπικές σου ανασφάλειες επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου αφού δεν έχεις μέτρο και ξεφεύγεις από τα όρια λόγω της έντασης που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και οι φόβοι σου και οδηγούν στη μοναχικότητα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου έτσι ώστε να βρεις ρεαλιστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Η καθημερινότητα σε καλεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε προβληματίσει και να σου δημιουργήσει απογοήτευση.

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Το απόγευμα αυξάνει την καχυποψία και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος το φιλικό περιβάλλον.

Εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να πρωταγωνιστήσουν εντός της ημέρας καθώς υπάρχουν αμφιβολίες και καχυποψία ως προς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Εμπόδια που βρίσκεις επαγγελματικά σου σχέδια σε εκνευρίζουν, προσπάθησε να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία και σύνεση.

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που σας ενδιαφέρουν, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να σε αναστατώσουν και να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές επαφές και προσκλήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς καθώς αυτές οι επαφές μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά σου.

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οι προτάσεις αυτές μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, άκουσε τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις ότι έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου διεκδικώντας την ασφάλεια και τον ρομαντισμό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου την τρίτη την προσοχή καθώς σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας που αποζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν σταθερή βάση καθώς έχεις ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα καθώς οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Πιθανά οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου γιατί θα σε δικαιώσει.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και μην αφήνεις τους φόβους σου να επηρεάσουν τη σχέση και την πορεία της. Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει έντονη καχυποψία που δεν μπορείς να καταλαγιάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου την ανάγκη να διασκεδάσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και μπορούν να σου δώσουν πολλά σε πνευματικό επίπεδο. Μπορείς να απολαύσεις στιγμές κεφιού όπου οι συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν και θα σε ευχαριστήσουν.

Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε μελλοντικά σχέδια που έχεις καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις ιδανικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές οι επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Μία απόδραση στη φύση θα είναι ιδανική για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση και να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα λόγω της γοητείας και της έντονης αισιοδοξία που σε διακατέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο προκαλώντας έντονες κόντρες. Σήμερα ασχολείσαι με θέματα καθημερινής φύσεως και εργασιακά που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Υπόγειες κινήσεις και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι θα επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν πρέπει να εκτεθείς στους ανωτέρους σου.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις καθώς θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον, όμως δεν είσαι έτοιμος να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, για την επόμενη χρονική περίοδο θα δραστηριοποιηθείς κυρίως στο εμπόριο, τη γνώση, κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα από την καθημερινότητα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε έντονη νευρικότητα.

Χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου καθώς το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να δεις με ευχαρίστηση ότι έχεις αναλάβει. Η γκρίνια και οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τον εργασιακό περίγυρο για αυτό προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις προστριβές.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί λόγω εμμονών και επικριτικής διάθεσης που μπορεί να εκδηλώσεις άμεσα στο ταίρι σου. Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται νέο πρόσωπο για να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα. Η περίεργη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές, πρόσεχε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, απολαμβάνεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να αφήσεις πίσω ότι σε έχει προβληματίσει. Άλλωστε αυτό σε βοηθά να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να βιώσεις μοναδικές στιγμές χωρίς άγχος.

Τα σχέδια που έχεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και σε αυτό είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν πρόσωπα από το κοντινό σου περίγυρο. Οι εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά, αρκεί να αδράξεις την ευκαιρία.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνονται στην προσωπική σου ζωή και βοηθούν να διαχειριστείς με ευκολία τα οποία ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία καθώς θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina