loader

Ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, αιχμηρή αντίληψη, έντονη διαίσθηση. Προσοχή στην καχυποψία και στη μυστικοπάθεια, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια σκοτεινές σκέψεις που ενδεχομένως να δώσουν έκταση στην αμφιβολία. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με την εσωτερική πειθαρχία θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής κρίσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγματα θα υπάρξουν για επιδιώξεις και συνεργασίες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για συναναστροφές και κοινωνικές επαφές, οι συνομιλίες θα είναι ευχάριστες, θα υπάρξει συναισθηματική τόνωση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινοτόμες ιδέες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, ανοίγματα θα υπάρξουν για συλλογική δράση.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, κατανόηση, ενσυναίσθηση. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να εκδηλωθούν χειριστικές συμπεριφορές, ίσως κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους χαρακτήρες και τις σχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Ερμή και τον Άρη, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξάρσεις, ξεσπάσματα και εναντιώσεις. Καλό θα είναι να υπάρχει διάθεση για συνεννόηση, οι εκρηκτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα σχέδια που μπορεί να αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή άκρως αισιόδοξες για εσένα.

Σημαντικές ευκαιρίες μπορούν να σου δοθούν σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η προσφορά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες καθώς πιθανές προτάσεις μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως πιθανότατα να κρύβουν σημεία που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Η καθημερινότητα δεν πρέπει να επηρεάσει τη σχέση σου, άδραξε την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν καταστάσεις ρουτίνα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε απογειώσει και επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει συναισθηματική ανάσα καθώς παύεις πια να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με κοντινά πρόσωπα απολαμβάνοντας ένα όμορφο δείπνο και την καλή παρέα.

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες ξεμπλοκάρουν και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πια ότι μπορείς να αφήσεις πίσω φόβους και ανασφάλειες που σου δημιουργεί ο προϋπολογισμός σου και να βρεις την απαραίτητη ισορροπία για να πατήσεις με αποφασιστικότητα στα πόδια σου.

Τα συναισθήματα απογειώνονται αφού νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που έχεις μέσα σου και θέλεις να του χαρίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο για αυτό και πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία για φιλικά πρόσωπα προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στα σχέδια που έχεις.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καχυποψία βρίσκεται στα ύψη και θα το δείξεις άμεσα και ξεκάθαρα με τις κινήσεις του. Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε αποφορτίσουν και θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου.

Το ταίρι σου μπορεί να νιώσει τις βαθύτερες ανάγκες που έχεις αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του και να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου καθώς έχεις στον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στην επαγγελματική σου ζωή με πολλές εντάσεις. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και διαχείριση σε ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να περιορίσουν την εξέλιξή σου ή λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να προκληθούν προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον από αξιολογείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά σου. Το απόγευμα αφήνεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις στρέφοντας την προσοχή σου στους φίλους.

Έχεις προσπαθήσει σκληρά για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας σου. Αυτό φαίνεται πια να αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα τις εξελίξεις για εσένα στην καριέρα σου.

Μία έξοδος με φιλική παρέα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ένταση των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με δυναμισμό ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα που μπορεί να επιτευχθεί όμως αργότερα είναι πιθανό να σε πληγώσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Φρόντισε να μην κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα που μπορεί να έχουν κόστος αργότερα καθώς ιδιαίτερα το μεσημέρι οι λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και δεσμεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που αισθάνεσαι, προσπάθησε να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που εκκρεμούν και είναι πιθανό να σου δημιουργούν άγχος. Το μεσημέρι δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πιθανά.

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές επιλογές στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα για ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα σου στοιχίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερβολές που θα στοιχίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η απέφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να υπόσχονται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές οικονομικής φύσεως. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις αυταπάτες και να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ένστικτο.

Προσεκτικές επιλογές θα πρέπει να υπάρχουν σε ότι αφορά οικονομικά συστήματα και επιχειρηματικές δράσεις ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν κάποιοι να δώσουν λάθος κατεύθυνση κρύβοντας τα πραγματικά τους κίνητρα. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς αν δεν είσαι βέβαιος.

Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δείξε προσοχή σε νέα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν καθώς ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σε διακρίνει έντονη διάθεση διπλωματίας και κατανόησης προς όλους. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να δεις αν σε εκτιμούν και σε υπολογίζουν οι γύρω σου. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσένα.

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για επιτυχημένες συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τι είναι αυτό που καλύπτει τα πρόσωπα που θέλουν να εμπλακούν στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό σε βοηθά να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις και να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια αναίμακτα.

Μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δώσει ανανεωτική χροιά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που φλερτάρει και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές στην καθημερινότητα. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λογική και διαίσθηση που θα σε οδηγήσουν σε σωστές λύσεις.

Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα. Ιδιαίτερα το πρωί καλό είναι να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων ή έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος σου.

Η υπερβολή για την λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, ήρθε η ώρα για διασκέδαση.

Πιθανές είναι οι συναλλαγές για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σου πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Προσοχή σε σπατάλες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην τσέπη σου.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σου προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σου είναι πιθανό να ανταμειφθούν καθώς οι ανώτεροί σου αντιλαμβάνονται αυτά που προσφέρεις. Μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές με πίστη και δυναμισμό, καθώς ξέρεις τι αξίζεις και ποιες είναι οι δυνατότητές σου. Άδραξε την ευκαιρία σε πιθανές οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε διεκδικεί με δυναμισμό και επιμονή.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina