loader
Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έβγαλε ανακοίνωση για να δικαιολογήσει την αδιανότητη απόφαση να διαλύσει την ομάδα βόλεϊ ανδρών. Στο ΔΣ του Εθνικού βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘράκης Ειρήναρχος Κεμανετζής που στο πρόσφατο παρελθόν στήριξε τον πρόεδρο Μεσηνέζη. Ο επικεφαλής του βόλεϊ στην περιοχή δεν έβγαλε “κιχ” για την απαράδεκτη ενέργεια και είναι φυσικά συνυπεύθυνος για την διάλυση της ομάδας. Περιμέναμε να παραιτηθεί από το ΔΣ του Εθνικού, αλλά φαίνεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλο άθλημα και όχι στο βόλεϊ

Χαρακτηριστικό της απάθειας του, αλλά και της αποστασιοποίησης του είναι ότι πρόσφατα έκανε αφιέρωμα στο βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης  η εφημερίδα “Καθημερινή” και παρότι προσκλήθηκε δεν πήγε καν. Αντίθετα πήγε απρόσκλητος  ο πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσηνέζης και μάλιστα έκανε παράπονα γιατί δεν κλήθηκε. Μα το αφιέρωμα ήταν για το βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και κλήθηκαν άνθρωποι του βόλεϊ…

Υπεύθυνοι για το κατάντημα του Εθνικού λοιπόν είναι ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσηνέζης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘράκης Ειρήναρχος Κεμανετζής, οι οποίοι πρέπει να παραιτηθούν. Γιατί να το κάνουν όμως αφού ουδείς στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ασχολήθηκε με το κατάντημα του Εθνικού; Απ οτι φάνηκε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τον Εθνικό για τις πολιτικές τους βλέψεις.

Αλήθεια ο Δήμαρχος ασχολείται με το νέο γήπεδο; Δεν του είπε κανείς ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη  και στην Ορεστιάδα, κι όταν έγιναν τα εγκαίνια είχε διαλυθεί ο ιστορικός ΑΟΟρεστιάδας; Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην Αλεξανδρούπολη.

H ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

«Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της οικονομικής διαχείρισης του τμήματος volley TAA από τα χρόνια της συμμετοχής του στην Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Μετά την πορεία με 26 νίκες σε 28 αγώνες στην Α2 και την άνοδο μας στην Pre League, ξεκινήσαμε έναν αγώνα δρόμου στην προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε στην Pre League μία αξιόμαχη ομάδα, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, λόγω των πρόσφατων καταστροφών της περιοχής μας.

Βρεθήκαμε όμως μπροστά σε μία νέα χρηματική οφειλή. Μία νέα προσφυγή μάνατζερ στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για οφειλόμενες προμήθειες από συμβόλαια παικτών των περιόδων 2014-2019, οι οποίες γνωστοποιήθηκαν στο ΤΑΑ από τις 19/6/2019 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε δικαίωμα στην ενίσχυση της ομάδος με αλλοδαπούς αθλητές. Άλλη μία εκκρεμότητα για την οποία φυσικά ο ερασιτέχνης Εθνικός δεν είχε καμία ενημέρωση, καθώς αυτά τα στοιχεία δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στην Ελεγκτική Επιτροπή.

Νέα οικονομική αιμορραγία λοιπόν που έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες διεκδικήσεις των Τζίμα, Τσιρτσίδη, Γεωργιάδη, Χατζησταύρου, Μουστακίδη, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη στις δικαστικές αίθουσες. Ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην δυσάρεστη, αλλά επιβεβλημένη, λόγω των νέων δεδομένων θέση, να αποσύρουμε την ομάδα από την κατηγορία. Η ελπίδα και η αναγέννηση έρχεται από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και που τα αποτελέσματά της φάνηκαν στις επιτυχίες των περσινών πρωταθλημάτων -1η πανελλήνια στους Έφηβους και 3η πανελλήνια στους Παίδες και σταθερά αυξανόμενη συμμετοχή στις ακόμη μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Η διοίκηση του Εθνικού κόντρα σε όλες τις παραπάνω αντιξοότητες κράτησε τι τμήμα του volley ζωντανό και δυνατό επενδύοντας στην υγιή διαχείριση και στην οργανωμένη εξέλιξη των νέων αθλητών του Εθνικού που ήδη μας κάνουν υπερήφανους.

Ιδιαίτερη μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας για το ήθος τους, την αφοσίωση τους και την υπομονή τους. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια τους και τους ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον τους».

Πηγή: volleynews.gr

The post Γιατί δεν παραιτήθηκαν Μεσηνέζης, Κεμανετζής; appeared first on EvrosOnline.gr (Alexpoli.gr).

Πηγή
Author: EvrosOnline