loader

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία δύσκολη όψη που θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, ορθολογισμό και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι συναισθηματικές εναλλαγές, ο εσωτερικός κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση. Έκταση θα δοθεί στην ανασφάλεια, στην αμφισβήτηση και στην καχυποψία, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συμβάντα που θα δημιουργήσουν απογοήτευση.

Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθούν οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, σε ισορροπία, όλα θα στηριχτούν στο κατά πόσο θετικός και αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης. Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, οι αντιδράσεις ίσως να μην είναι σκεπτόμενες και οριοθετημένες. Οι αντίξοες συνθήκες θα απαιτούν εσωτερική ισορροπία και πειθαρχημένη συμπεριφορά.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει μπερδεμένες σκέψεις και επιθυμίες, δύσκολο θα είναι να παρθούν σωστές αποφάσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, δοσοληψίες, συζητήσεις, καινούργιες συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσουν, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι πεισματικές εναντιώσεις. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τις συμπεριφορές και να κινηθούν υπογείως, δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές επαφές, οι συναναστροφές θα είναι δημιουργικές, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες ενδεχομένως και κάπως ασυνήθιστες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τις πρωτοβουλίες σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις παραπάνω εριστικός και επιθετικός από το συνηθισμένο ενοχλώντας τους γύρω σου και δημιουργώντας εντάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ένταση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και ακριβής στα λεγόμενά σου διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Ο εκνευρισμός που είναι έκδηλος ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω κακής επικοινωνίας που δεν ωφελούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω της εξωστρέφειας και της έντονης κοινωνικότητας που σε διέπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τις πιθανές διαφωνίες ή αλλαγή στον τρόπο στάσης των προσώπων που εμπλέκονται. Είναι απαραίτητο να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις ωριμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Καχυποψία και νευρικότητα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να δείξεις εγκράτεια και ψυχραιμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες καθώς σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση και εκδηλώνεσαι απερίσκεπτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να βρεις τα πατήματά σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις βήμα βήμα την προσωπική σου εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οικονομικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να υπάρχουν προβληματισμοί.

Οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου επηρεάζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείτε τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σε ιντριγκάρει για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε άκρατο υποκειμενισμό και παρορμητισμό που θα ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Το βράδυ φροντίζει να σου φτιάξει το κέφι, προσοχή για εγωκεντρικές τάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσει στιγμές και τη διασκέδαση.

Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία και σε πιθανές σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο επίπεδο των συνεργασιών σου. Έχεις την τάση να εγκλωβίζεσαι στη δική σου οπτική γωνία χωρίς να αφήνεις περιθώρια στους άλλους να εκφράσουν προσωπικές απόψεις και σκέψεις. Αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα.

Μην εγκλωβίζεσαι στο εγώ σου καθώς αυτό δεν βοηθά να δεις πραγματικά τι ικανοποιεί το ταίρι σου. Προσοχή στον εκνευρισμό που θα απομακρύνει το πρόσωπο που έχει τη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικά έρχεται πρόσωπο στη ζωή σου ανατρέποντας τα δεδομένα στην αγάπη, είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Δεν υπάρχει η ευθυκρισία που είναι απαραίτητη σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή κινήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνεις βήματα που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι είναι λανθασμένα. Προσοχή γιατί πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν.

Χάνεις το μέτρο και η ανάγκη ανεξαρτησίας διογκώνεται μέσα σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου δίνοντας λάθος μηνύματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Θα απολαύσεις την καλή παρέα και τις ευχάριστες στιγμές ξεφεύγοντας από την ένταση της καθημερινότητας.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να κλείσεις πιθανές παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σου.

Μπορείς να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς καθώς προβλέπεται να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως στον επαγγελματικό χώρο λόγω της επιμονής και της αδιαλλαξίας σου. Σήμερα, αφιερώνεις χρόνο σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται ξαφνικά και ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου.

Ο υποκειμενισμός και η ακαμψία δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθούν ιδανικά συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι δυσαρέστησες πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Οι ανασφάλειες που υπάρχουν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ρεαλισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία έρχεται και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής, δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να έχει θετική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος.

Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και συναισθηματισμού με το ταίρι σου και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη στα ύψη με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεται κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Λάμπεις στην επαγγελματική σου ζωή και εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση και την υπεύθυνη στάση σου. Δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου να οδηγήσουν σε συζητήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο καθώς βρίσκεις τον βηματισμό που θέλεις και μπορείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει στιγμές πάθους και έντονου ρομαντισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και με την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Το απόγευμα εγείρει ανάγκη επιβολής και χειρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα οδηγήσουν σε προστριβές.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι ανώτεροι σου προσπαθούν να επιβάλλουν καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν στην επαγγελματική ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις αντιληφθεί παρασκήνιο που σε ενοχλεί έντονα. Πρόσεξε γιατί συγκρούσεις δεν θα ευνοήσουν τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου αρκεί να επιβάλεις τα θέλω σου και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Σκέψου ότι αυτό θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με δημιουργικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό πια που σε ικανοποιεί και τι όχι.

Διεκδικείς με αποφασιστικότητα αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, χωρίς να προκαλείς συγκρούσεις και εντάσεις που είναι αχρείαστες. Η στάση σου θα βοηθήσει να δρομολογηθούν ιδανικά πιθανές συνεργασίες που σε προβληματίζουν το προηγούμενο διάστημα λόγω των εμποδίων που έβρισκες.

Η αρμονική και ισορροπημένη προσέγγιση προς το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να του δώσεις την ευκαιρία να αντιληφθεί πως πραγματικά σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις με την προσωπικότητα και την επικοινωνιακή σου διάθεση και νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε κατακτήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα.

Λάθη μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν.

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο για εσένα να αφουγκραστείς την ψυχή σου καθώς δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και την αγάπη.

The post Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina