loader

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, κοινωνικοποίηση, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και ανανεωμένες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για νέα εγχειρήματα, δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Προσοχή στην ανυπομονησία, οι αποφάσεις και οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να υπολογιστούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν γνωριμίες και συναναστροφές που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση και χιούμορ, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, οι επαφές σε ένα αρχικό στάδιο θα είναι άνετες και χαλαρές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δυσκολία θα υπάρξει για συναισθηματική και ψυχολογική ισορροπία, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να σκεφτούν με τρόπο αντικειμενικό. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, αγοραπωλησίες, δοσοληψίες, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η αντίληψη ίσως να είναι εσφαλμένη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι μία θετική όψη, ανοίγματα θα υπάρξουν για επικοινωνία, για συναναστροφές και για κοινωνικοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, θα γίνουν συναντήσεις που θα τονώσουν τις διαθέσεις, ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα για το κοντινό σου περιβάλλον. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα με ξεκάθαρη μάτια.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί σε πιθανές εμπορικές συνεργασίες και συναλλαγές που έχεις καθώς με ευκολία μπορεί να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να αξιοποιήσουν την μεταξύ σας γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορέσει να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε εξυπηρετεί και σε συμφέρει.

Προσοχή σε ψευδαισθήσεις που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, άφησε το χρόνο να δείξει ποια είναι η πραγματικότητα χωρίς συναισθηματικές υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν για να σε κατακτήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεσαι κυρίως στον κοντινό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις να επικοινωνήσεις με αυτούς που μπορούν να σε καταλάβουν και να εμπιστευτείς την άποψή τους. Είναι πιθανό να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις το επόμενο διάστημα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αξιοποίησε τις επαφές που έχεις για να προωθήσεις πιθανές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να λυθούν με ιδανικό τρόπο κλείνοντας οριστικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει καιρό.

Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση και σου δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει και να νιώσεις ασφάλεια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον να επιστρέψει πρόσωπο που θα ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς και να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που νιώθεις πολύ κοντά σου. Το απόγευμα ομορφαίνει την ατμόσφαιρα, προσοχή σε περιττές σπατάλες ή υπερβολικά έξοδα που αργότερα θα έχουν κόστος στον προϋπολογισμό σου.

Πιθανό είναι να έχεις στο μυαλό σου οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς θέλεις να δώσεις λύσεις. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με αισιοδοξία διεκδικώντας αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός ξεχειλίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει στη ζωή σου και θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές, έντονα συναισθήματα και ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθεί με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να περάσεις καλά ρε στιγμές μαζί τους απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό.

Οικονομικά ζητήματα και πλάνα να έρχονται στο προσκήνιο, είναι σημαντικό για εσένα να δρομολογήσεις όσο καλύτερα γίνεται εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Η επιμονή και η υπομονή σου μπορεί να βοηθήσουν ώστε να πατήσεις τους δυνατούς καλύτερους οικονομικούς όρους.

Σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό σε βοηθά να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να αφεθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ένταση κυριαρχεί σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου καθώς δεν δείχνεις την απαιτούμενη ψυχραιμία επηρεάζοντας αρνητικά την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον επιχειρήσει να διαφωνήσει μαζί σου.

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν σημαντική έκταση σε συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις απόλυτος στις απόψεις σου. Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια που θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η έκρηξη σου θα έχουν αρνητικές προεκτάσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία πού να σε ενδιαφέρει, η απότομη συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η εσωστρέφεια εντείνεται καθώς ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να κάνεις έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων σου. Οι αναμνήσεις μπορεί να σε βαραίνουν, παράλληλα επηρεάζουν την καθημερινή του δραστηριότητα και δεν αποκλείεται αυτό να σε απογοητεύσει.

Οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά σου δημιουργούν ένα πλαίσιο υψηλών απαιτήσεων για εσένα. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις για να μην υπάρξουν λάθη και δυστοκία που θα επηρεάσουν αρχικά την ψυχολογία σου και δευτερευόντως τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ο χρόνος που αφιερώνεις στο ταίρι σου είναι πολύτιμος γι’ αυτό φρόντισε να μείνεις μακριά από προβληματισμούς και άγχη που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητική διάθεση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, οι αποστάσεις που θέλεις να πάρεις δημιουργούν ψυχρότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε βάλει σε διαδικασία συζητήσεων με φιλικά πρόσωπα ανοίγοντας μπροστά σου νέες συνεργασίες. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που ενθουσιάζονται με τις ιδέες που έχεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος εργασιών που καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Σχεδιάζεις από κοινού με το ταίρι σου το μέλλον σας και αυτό αυξάνει το πάθος και τον αισθησιασμό απογειώνοντας τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις ποιους στόχους και ποιες φιλοδοξίες θέλεις πραγματικά να πετύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο που δεν θα εκφράζεσαι και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους και τις κινήσεις τους. Οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις δυναμιτίζοντας τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

Μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς σε εμπορικά ζητήματα για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην χάσεις την ευκαιρία καθώς οι συμφωνίες που θα πετύχεις θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

Δεν πρέπει να αφεθείς στις ανασφάλειες και τους φόβους σου που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο που προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέο ξεκίνημα που θα παίξει κομβικό ρόλο για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η οικογένεια έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα εντός της που θα σου δημιουργήσουν κυκλοθυμία και νευρικότητα. Προσοχή σε συζητήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου και δεν θα καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο που σου δίνουν την ευκαιρία να έχεις σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Ο δυναμισμός, η εργατικότητα και η γρήγορη αντίληψη σου είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου αρκεί να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κάνει την εμφάνιση του και να δυναμιτίσει πιθανές συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέες γνωριμίες καθώς η εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου το επιτρέπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρεις λύσεις στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να παίζουν επιβαρυντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχεις την ευκαιρία μέσα στην ημέρα να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις στις συνεργασίες σου, όμως δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου πιέζοντας τους γύρω σου για το αποτέλεσμα που θέλεις. Αργότερα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και μπορείς να ηρεμήσεις απολαμβάνοντας αυτά που έχεις πετύχει.

Φρόντισε να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου και με αφήσεις στην άκρη πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι ανασφάλειες είναι έντονες και δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά και να καλύψει ότι σε φοβίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μερα εντείνει το άγχος και τον εκνευρισμό στην καθημερινότητα. Σήμερα σε απασχολεί έντονα εικόνα που έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, προσοχή γιατί ανατροπές μπορεί να υπάρξουν που θα σε προβληματίσουν.

Οι ανατροπές στον εργασιακό χώρο και στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Έχεις τη δυνατότητα να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, την υπομονή και την εργατικότητά που διαθέτεις για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν.

Δύσκολα θα επικεντρωθείς στο ταίρι σου καθώς πολλά είναι τα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, αυτό όμως μπορεί να φέρει γκρίνια και καυγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να χαλαρώσεις στον προσωπικό σου χώρο καθώς η μέρα δεν ευνοεί πιθανές νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη, εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Έχεις έντονη την ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι κι οι προσπάθειές σου κι απαιτείς και τον ανάλογο σεβασμό για αυτά που κάνεις. Έχεις φιλοδοξίες και θέλεις να φτάσεις ψηλά και για αυτό θα θελήσεις να κάνεις βήματα για την εξέλιξή σου.
Τα πρόσωπα του ανδρικού φύλου, ένας πατέρας ή ένας σύζυγος ενδέχεται να χρειαστούν την προσοχή σου σήμερα.
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει μάλλον ανάγκη λίγο από τον χρόνο σου, εσύ όμως εργάζεσαι πολύ και ίσως αμελείς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ από κάποιον ανώτερο σου στον χώρο εργασίας σου είναι πολύ πιθανό.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina