loader

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για περιπέτειες, για νέες εμπειρίες, για εξορμήσεις και για αποδράσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, οι φιλικές συναναστροφές θα είναι τονωτικές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονισμένες θα πρέπει να είναι οι ενέργειες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση στους στόχους.

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις ανυπόμονες και βιαστικές ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, ελκυστικές, οι συνομιλίες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες. Για να τακτοποιηθούν οι χρηματικοί λογαριασμοί και για να κλείσουν οι ανοιχτές υποθέσεις θα χρειαστεί συντονισμένη προσπάθεια και μεθοδικότητα. Ίσως να υπάρξουν εμπόδια ωστόσο αν οι ενέργειες είναι οργανωμένες τότε το αποτέλεσμα θα είναι σταδιακά θετικό.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις εξάρσεις, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να υπάρξει συνεννόηση. Απαραίτητη θα είναι η συγκαταβατικότητα, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στους αρνητισμούς, στην ανασφάλεια και στις αμφιβολίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεση είναι εξαιρετική καθώς δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα που είναι κοντά σου. Μέσα από αυτούς νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι που σε βοηθάει να πατήσεις τα πόδια σου και να βρεις την αυτοκυριαρχία σου.

Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς επικοινωνείς εξαιρετικά με τους ανωτέρους σου. Αυτό θα έχει σαν κατάληξη την ικανοποίηση πιθανόν αιτημάτων σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για να προβάλεις την δουλειά σου και να λάβεις τις ανάλογες αποδοχές.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τη σχέση και οι όμορφες συζητήσεις δημιουργούν ένα πλαίσιο όπου το πάθος και ο αισθησιασμός αναπτύσσεται με ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την τρυφερότητα και την διάθεση για επικοινωνία που δείχνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, στρέφεται στην οικογένεια και σε πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και σταθερότητα. Μην επιτρέψεις σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν τις σχέσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση που θα σε δυσαρεστήσουν.

Δυσκολίες και εμπόδια στην καριέρα σου μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να βουλιάξει συναισθηματικά θεωρώντας ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Πολύ γρήγορα θα δεις ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αυτό που χρειάζεται είναι η σκληρή δουλειά και προσπάθεια από την πλευρά σου.

Εξέφρασε όλα αυτά που σου χαρίζουν ασφάλεια στο ταίρι σου καθώς υπάρχει διάθεση κατανόησης από την πλευρά του και αυτό θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσουν τη σταθερότητα που αποζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια στο προσκήνιο. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε λύσεις που οφείλεις να δώσεις. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες για να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει.

Ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν χρήζουν λύσης και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα για εσένα. Ρεαλισμός και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς μέσα από τις συζητήσεις θα καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις.

Η ένταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη πιθανές κόντρες και διαφωνίες που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Προσπάθησε να περιορίσεις την αυστηρότητα και τη νευρικότητα στη σχέση σου καθώς εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν και να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφιερωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και το άγχος δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς για να αποκαταστήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σου.

Επικεντρώσου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Προσοχή δείξε σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και οι συμφωνίες δεν θα είναι αυτές που περιμένεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες στο ταίρι σου όμως καλά θα κάνεις να είσαι ακριβής γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του, άφησε χρόνο για να δεις πραγματικά αν σου ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος δεν θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

Δύσκολη μέρα για να προωθήσεις μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς δεν έχεις υπομονή και λογική προσέγγιση στα πράγματα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οδηγούν σε εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις.

Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, καθώς λειτουργεί σπασμωδικά και δημιουργεί νευρικότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στην οποία πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για νέες συνεργασίες. Το απόγευμα σου χαρίζει έντονη διαίσθηση και φαντασία σε επαγγελματικά ζητήματα.

Διαίσθηση και φαντασία θα οδηγήσουν σε μοναδικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

Το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου καθώς δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ένταση που υπάρχει από το πρωί δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει σαν προσωπικότητα και σου γεννιούνται σημαντικές ανασφάλειες που καλείσαι να πολεμήσεις. Φρόντισε να εμπλακείς από ότι σε φοβίζει για να δεις αντικειμενικά τι μπορείς να προσφέρεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να περιορίσεις τον εγωισμό και την ένταση καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συναλλαγές σου. Οι αρνητικές συνέπειες θα σου δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία σου.

Αφοσιώσου στον πόθο και στην έξαψη που μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια τη σχέση σου και μην αφήνεις περιθώρια για να κυριαρχήσουν οι αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να μπορέσεις να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα, πρωτόγνωρα για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικριτική σου διάθεση θα κουράσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου. Η κατανόηση και η υπομονή είναι το φάρμακο στην καθημερινότητα και στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν με συναδέλφους σου γίνονται εντονότερες από ποτέ και μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις σας στα όρια καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά για να υπερασπιστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Σκέψου καλά πριν το κάνεις αν πραγματικά εξυπηρετεί τις δικές σου επιδιώξεις.

Μπορείς να γίνεις δηκτικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η κούραση και η ένταση δεν το επιτρέπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα και την απολυτότητα που θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που σου φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες όμως είναι γεγονός ότι οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο τις οποίες εξελίξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σε εξελίξουν την καριέρα σου.

Είναι απαραίτητο να δείξεις διαλλακτικότητα με το ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να πάρετε αποστάσεις και να ψυχαγωγηθείτε δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία για πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση καθώς μπορείς να στραφείς στις παρέες σου και να διασκεδάσεις εκτονώνοντας τη νευρικότητα.

Σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν καθώς η υποψία και οι αμφιβολίες για τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες θα επηρεάσουν την κρίση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με ηρεμία να σκεφτείς αν οι υποψίες που έχεις βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.

Άφησε το ταίρι σου να σε χαλαρώσει και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του πώς να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία και η επικοινωνιακή σου διάθεση κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών και θέλουν να σε πλησιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ η σημερινή μέρα της Τετάρτης εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις οι οποίες είναι εντελώς απογοητευτικές με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Είσαι αρκετά ευαίσθητος και επηρεάζεσαι έντονα από τους άλλους οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να σε πληγώνουν. Οι επιδιώξεις οι φιλοδοξίες οι στόχοι σου δεν καλύπτονται και νιώθεις ματαιότητα. Είναι μία δύσκολη μέρα που αισθάνεσαι ότι τα αγαπημένα σου άτομα σε απορρίπτουν σε αδειάζουν και κοιτούν μόνο το συμφέρον τους.

Εάν είσαι δεσμευμένος η μέρα είναι πολύ δύσκολη για τη σχέση σου με τον σύντροφο γιατί νιώθεις ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες σου αφού δεν καταλαβαίνει ποιες είναι αυτές. Εάν είσαι αδέσμευτος σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο αλλά θα φανεί κατώτερο των περιστάσεων.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET