loader

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δραστηριοποίηση, αισιοδοξία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, περιπέτειες, εξορμήσεις, κοινωνικές επαφές.

Θα υπάρξουν συναναστροφές που θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση, οι γνωριμίες θα είναι τονωτικές, οι συναναστροφές θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο ελλοχεύει κίνδυνος για εξάρσεις, ξεσπάσματα και υπερβολές. Οι ανυπόμονες και σπασμωδικές ενέργειες θα έχουν αρνητική εξέλιξη, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθούν οι παρορμήσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι πολύ δύσκολο να πλαισιωθούν και να κινηθούν μέσα σε κανόνες, προσοχή στις εξάρσεις και στις απότομες αντιδράσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Στις συναναστροφές θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να ανανεωθούν, οι εκδηλώσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα αισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σταθερότητα στις απόψεις σου εντυπωσιάζει και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά για επόμενες κινήσεις σε πιθανούς στόχους που έχεις. Προσοχή νωρίς το πρωί γιατί ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αδικήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχθείς σκεπτόμενος πολύ σοβαρά ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες συνδυάζονται με ώριμη και ψύχραιμη σκέψη και δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κατανόηση και η υπέροχη επικοινωνία που υπάρχει στη σχέση σου σού δίνει δύναμη για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Το ταίρι σου σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για την προσωπική σου ζωή και για ότι θέλεις στην αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που είναι κοντά σου και σου δημιουργούν ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε ζητήματα του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους που έχεις.

Οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν άκρως θετική τροπή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Απέφυγε συζητήσεις για νέα οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο καθώς το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη.

Το πάθος κυριαρχεί καθώς βρίσκεις τον τρόπο με το ταίρι σου να ξεπεράσετε ότι μπορεί να σας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και να επικεντρωθείτε στον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και δημιουργεί έντονα την αίσθηση της οικειότητας και της σταθερότητας στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικοινωνήσεις ιδανικά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς και να νιώσεις πιο δυναμικός από ποτέ. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις όποιες δυσκολίες.

Οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την δουλειά και την καθημερινότητά σου. Μία ικανοποιητική συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να προκύψει.

Η κοινή δράση με το ταίρι σου λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση καθώς σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται ένα σε στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσει το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που έχεις έντονη ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που έρχονται στο προσκήνιο για να σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα.

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσουμε εμπορικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν όμως θα πρέπει να έχεις το νου σου ότι μόνο βρίσκοντας ανατρεπτικές λύσεις θα έρθεις πιο κοντά στο στόχο σου. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες την επαγγελματική σου ζωή.

Μία ξαφνική βόλτα θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας για αυτό μην διστάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου φροντίζοντας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τον τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την αγάπη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινή σου δραστηριότητα καθώς οι σκέψεις θολώνουν το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται να σε απασχολούν όμως είναι σημαντικό να μην τα διαχειριστείς επηρεασμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Δημιούργησε ένα ονειρικό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση έχει περίοπτη θέση σήμερα καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί εντονότερα. Φρόντισε να μην χάσεις την επαφή με τα συναισθήματά σου εκλογικεύοντας τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Αυτό θα κάνει αρνητική εντύπωση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί καθώς οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οι κόντρες δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον προσωπικό σου εκνευρισμό και να δώσεις με λογική και ωριμότητα τις όποιες λύσεις.

Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το χρόνο σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έχει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να βάλουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που έχεις.

Οι προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και μπορεί να υπόσχονται ένα μέλλον πολύ ευοίωνο για εσένα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσει σκληρά για να δείξεις ότι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις και ότι έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για να ανταπεξέλθεις στις οποίες προκλήσεις.

Δεν αποκλείεται να παραμελήσεις το ταίρι σου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό να ξέρεις θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μαζί της θα χαράξεις μία νέα πορεία και σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν είναι πολλές και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ξεφύγεις. Καλά θα κάνεις όμως να σκεφτείς αν πραγματικά αυτό εξυπηρετεί τις επιδιώξεις σου καθώς το πιθανότερο είναι η συμπεριφορά σου να απογοητεύσει κάποιους και να πάρουν αποστάσεις από εσένα.

Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά στην επαγγελματική σου ζωή, μην επιτρέψεις σε κάποια εμπόδια να σε απογοητεύσουν και να παρατήσεις τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό, αυτό άλλωστε θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό είναι που θα σε ανεβάσει και θα δημιουργήσει το πλαίσιο για να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν στην καριέρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, όμως η αυστηρότητα και η ψυχρότητα δεν σε αφήνουν να αφεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες ούτε κεντρίζουν την προσοχή, πρόσεχε μόνο να είσαι ακριβής σε οικονομικό επίπεδο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η ένταση στη δουλειά δημιουργείται από την πλευρά σου καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να λύσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου από το παρελθόν και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει την διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, περνάς σε μία περίοδο σκέψεις και αναθεωρήσεις των πεπραγμένων σου στην καθημερινότητα. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία σου για ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που ανανεώνουν την ψυχολογία σου.

Οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό σου. Προσοχή σε σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου που οδηγούν συνέντευξη.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις εμμονές που προβληματίζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια να απολαύσεις το συναίσθημα και το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η αν επιδιώξεις να διασκεδάσεις με πρόσφατο κοντινού περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, κυριαρχεί η ανάγκη για διασκέδαση και ξεφάντωμα και αυτό είναι που σε καθορίζει σήμερα καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς δείχνοντας τον δυναμισμό και το κέφι σου και επηρεάζοντας θετικά τους γύρω σου.

Έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Προσοχή το πρωί καθώς οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και να γίνει σε απόλυτος και αδιάλλακτος.

Το ταίρι σου μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου καθώς επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία μοναδική αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα και να αφιερώσεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το απόγευμα αυξάνει τις ανασφάλειές σου και δημιουργεί έντονες καταστάσεις λόγω του πείσματος και της αδιαλλαξίας που μπορεί να εκδηλώσεις.

Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν για οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν σημαντικά. Προσπάθησε να αφήσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό στην άκρη που δεν θα βοηθήσουν να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από φόβους και ανασφάλειες που θα επηρεάσουν αρνητικά τον χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην εκδηλώσεις εκνευρισμό που θα απογοητεύσει έντονα.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina