loader

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, έντονη θα είναι η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με τη λογική. Προσοχή στην καχυποψία και στην μυστικοπάθεια, οι κλειστοί χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να εκδηλωθούν αποφεύγοντας την απομόνωση και την εσωστρέφεια.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και γνωριμίες, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Ανοίγματα θα προκύψουν και στον οικονομικό τομέα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εκδηλωθούν τα συναισθήματα, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει θετική ανταπόκριση. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να έρθουν συναισθηματικά πιο κοντά, να μιλήσουν για τα επίμαχα ζητήματα και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και η απαιτητικότητα. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην ανυπομονησία, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα καλό θα είναι να υπολογιστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου.

Οι διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος για να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αυτό δεν θα βοηθήσει σε ομαδικές προσπάθειες.

Η δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένταση στη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με απολυτότητα και εριστική διάθεση έντονες ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις ήρεμα με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και σε επηρεάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Οι συζητήσεις έχουν θετική χροιά και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χαλαρές στιγμές με ευχάριστο τρόπο.

Το εμπόριο είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί καθώς θέλεις να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στην καριέρα σου και να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν απασχολήσει εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανησυχίες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς τις οποίες υπόθεσης μπορεί να σε προβληματίζουν και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη σήμερα για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν δείχνεις διάθεση για συνεννόηση. Η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο δεν διευκολύνει την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, προσοχή γιατί τα ξεσπάσματα σου θα λειτουργήσουν αρνητικά στις οποίες υποθέσεις έχεις αναλάβει.

Η καχυποψία δημιουργεί ένταση στην προσωπική σου ζωή και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς κυριαρχούν οι αμφιβολίες και η νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς η υπερένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε ενοχλούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς το άγχος είναι έντονο και σε κυριεύει. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η περίεργη διάθεση σου είναι πιθανόν να μην επιτρέψει να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ο δυναμισμός σου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και βγαίνεις από τη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Μην χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς ή να μιλήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα περάσεις όμορφα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μέσα στην ημέρα που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου, καθώς νιώθεις ότι οι συνεργάτες σου μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να σκεφτείς καθώς μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου.

Οι εντάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε φοβίσουν, καθώς δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από τις αποστάσεις που κρατάει και επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, οι κόντρες όμως θα φέρουν ψυχρότητα που δεν βοηθά στην θετική εξέλιξη της οποίας κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί μέσα σου εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι δημιουργώντας δυσάρεστη ατμόσφαιρα και προβληματικές καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να συγκρουστείς με όποια πρόσωπα θεωρείς ότι προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως γιατί και εσύ θέλεις να ασκήσεις έλεγχο και αυτό θα δημιουργήσει τις ανάλογες αντιδράσεις.

Απωθημένα και ενοχές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη της σχέσης σου αν δεν καταφέρεις να δείξεις ήρεμη και λογική διάθεση. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φρόντισε να περιορίσεις τους φόβους που μπορεί να σε προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση στο κοντινό περιβάλλον λόγω ψευδαισθήσεων που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε κατευθύνουν λανθασμένα γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και από αυτούς αλλά και από τον εαυτό σου.

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μην δεσμευτείς και επηρεαστείς από πρόσωπα που δίνουν μεγάλες υποσχέσεις ενώ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές.

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν τόσο από σένα όσο και από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστική βάση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, όμως δεν αποκλείεται να υποκρύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν σου ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα, προσοχή σε παρέες που θα μιλήσεις γιατί ο δογματισμός και ο φανατισμός μπορεί να κυριαρχήσουν. Σήμερα, επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, ξαφνικές γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Ξαφνικές ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αισιόδοξη διάθεση σου θα βοηθήσει ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου.

Μην χάνεις το κέφι σου και φρόντισε να κάνεις μία έκπληξη στο ταίρι σου που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ξαφνικά δημιουργώντας έντονο καρδιοχτύπι και ωθώντας σε σε απόλυτες στιγμές πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε καλεί να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν. Το πρωί σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και να βρεις το ψυχικό σθένος να διαχειριστείς ιδανικά όποιες ευθύνες έχεις αναλάβει.

Είναι γεγονός ότι δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να κλείσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει με άψογο τρόπο. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα αντιληπτό από το εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε καλύτερη αμοιβή για εσένα.

Μην διστάσεις να βάλεις το πάθος στην καθημερινότητά καθώς αυτό θα λειτουργήσει εξαιρετικά ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματική παλίρροια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα και να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Αυτό δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πώς θέλεις να κινηθείς σε μελλοντικό επίπεδο, κάτι που θα βοηθήσει στο να σου δείξουν εμπιστοσύνη συνεργάτες σου καθώς είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Η φαντασία και η θετική σου σκέψη βοηθούν να ολοκλήρωσης πιθανά σχέδια και όνειρα που έχεις.

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να στηρίξεις τη σχέση σου και να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η διεκδικείς με αποφασιστικό τρόπο να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από πρόσωπα που εντυπωσιάζονται με τον χαρακτήρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα παιδιά και τη δημιουργία καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Η διασκέδαση δεν θα λείψει και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ανεβάζοντας τους πάντες με την υπέροχη διάθεση σου.

Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνει στον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την γενναιοδωρία που απαιτείται για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή σε σχέση με δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Τα συναισθήματα είναι έντονα όμως μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, προσοχή γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικό επίπεδο, τα παιδιά, σε δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να εκτονωθούν με απότομο τρόπο στο περιβάλλον σου, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να δημιουργήσει αποστάσεις.

Εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Πρακτική σκέψη και δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πιθανές δυσκολίες και να βρεις με κατάλληλη διέξοδο για να δώσεις λύσεις.

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από προβλήματα που εκκρεμούν και επηρεάζουν τη σχέση σου, όμως η ψυχολογία και οι φόβοι σου είναι έντονη και μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, μην εγκλωβίζεσαι σε αναμνήσεις και πληγές.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina