loader

Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 21 Ιανουαρίου του 2024, δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν για αναγέννηση και θετική αλλαγή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ομαλοποιούνται οι συνθήκες, θα υπάρξει δυνατότητα για εποικοδομητικές συνεργασίες και ουσιαστικές συμφωνίες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά, δεν αποκλείεται να προκύψουν εισπράξεις που είχαν καθυστερήσει.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει αναγέννηση, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, οι σκέψεις θα είναι θετικές θα δώσουν την ώθηση να γίνουν προσεγγίσεις που τα αποτελέσματα θα τονώσουν τις διαθέσεις. Ορθολογισμός και αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα είναι τα χαρακτηριστικά, θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων τόσο για θέματα επαγγελματικά, όσο και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, για κοινωνικές επαφές και για δικτύωση. Εύνοια θα υπάρξει σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια και δοσοληψίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, θετικά θα είναι τα αποτελέσματα, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά χωρίς αντιξοότητες.

Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρούν σταθερή σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης, από κοινού θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ευχάριστες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα αναστατώνει την διάθεσή σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα σου δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας προβλήματα.

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου δημιουργώντας σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και απότομος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα και διαφωνίες με την συμπεριφορά σου.

Πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και προβληματίζουν τη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα έρθει ξαφνικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές σπατάλες λόγω της ανάγκης να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα.

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς θα καταφέρεις να βρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες θα σε ικανοποιήσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα που δεν είναι αναγκαία καθώς αργότερα θα αντιληφθείς ότι ήταν άσκοπα. Συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθούν θετικότατα.

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Χαλάρωσε καθώς μπορείς να περάσεις υπέροχα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει θα καλύπτει την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για σένα. Το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους.

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου. Άλλωστε έχεις δείξει το τελευταίο διάστημα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και έχεις καταφέρει με την σκληρή δουλειά να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απομακρύνουν, φρόντισε να τις αποφύγεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρό δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα και διεκδικούν την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα, φρόντισε να τις αξιολογήσεις με βάση την διαίσθηση και τη λογική σου.

Πολλές μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν όμως η καλή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για άγχος και συγκρούσεις. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου που αναγνωρίζουν σε σένα την προσπάθεια που καταβάλλεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς και να απολαύσεις το χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επιστρέφει δυναμικά. Τα συναισθήματα αναζωπυρώνονται και ο ρομαντισμός κυριαρχεί.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για απομόνωση. Εκφράζοντας όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε φοβίζουν μπορείς να ανακουφιστείς ψυχολογικά, αρκεί να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Οι εκκρεμότητες εργασιακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν, προσοχή όμως καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να διεκπεραιώσεις τις οποίες αγγαρείες έχεις αναλάβει.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με υπερβολικό τρόπο και να προβληματίσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με ψυχραιμία όλα αυτά που σε ανησυχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα επανεμφανίζονται ενισχύοντας τα συναισθήματά σου και την ανάγκη συζητήσεις για να ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσεξε γιατί οι επιλογές σου θα είναι λανθασμένες και τελικά θα απογοητευτείς πιθανότατα με τον εαυτό σου.

Οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν είναι ρεαλιστικές για αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σε υπονομεύουν, περιόρισε την επιστημοσύνη που δείχνεις για να μην πληγωθείς.

Επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθεί σε αυτό δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία και άφησε στην άκρη τις όποιες εμμονές και την επικριτικότητα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σε βαραίνει στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και η ανεμελιά σου μπορεί να οδηγήσει σε αδιαφορία. Φρόντισε να μην εκτεθείς.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν αποκλείεται να εκτόνωσης τον εκνευρισμό με απότομο τρόπο στους γύρω σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να το εμπιστευτείς.

Απόλαυσε τον πόθο κι άφησε τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχει και που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν πού έχει παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η οικογένεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να αφοσιωθείς σε αυτή και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και αγάπη. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες.

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που οφείλεις να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ξεφύγεις από άγχη που έχεις. Προσοχή σε πιθανές επιλογές που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπερδέματα.

Η κυκλοθυμία δεν θα βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και μπορεί να προκαλέσει διάφορες εντάσεις μεταξύ σας που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφοσιώνεσαι στο οικείο περιβάλλον και δύσκολα θα μπεις στο αισθηματικό παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα αυξάνει τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Η καλή επικοινωνία και η κοινή δράση με τους συνεργάτες σου θα βοηθήσουν να προχωρήσετε προσθετική κατεύθυνση σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να απολαύσεις το έντονο πάθος και τα συναισθήματα που νιώθεις και μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία που θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω των φόβων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρωταγωνιστείς στο φιλικό περιβάλλον η ενεργητικότητά σου δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στις παρέες που θα βρεθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί η διασκέδαση και το κέφι.

Συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με θετική διάθεση και έντονο ένστικτο. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά σχέδια που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με την αισιοδοξία και το πάθος που σε διακατέχει και δημιουργεί στο καλύτερο δυνατό σκηνικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Αυτό δημιουργεί νέες βάσεις για τις σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι ζητούν από εσένα και μπορείς να εκφράσεις ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις από αυτούς.

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται τα σχέδιά σου να μην έχουν ξεκάθαρη πλεύση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν στην πορεία μη μπορώντας να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουν δεσμευτεί.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συνθήματα που πιθανά είχαν διαταράξει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον που με τον τρόπο συμπεριφοράς του βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina