loader

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, θα υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση λογαριασμών. Φεύγουν τα εμπόδια σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, συμβόλαια, δοσοληψίες, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν πάνω σε μία σοβαρή συναισθηματική βάση, από κοινού θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν και να υπερισχύσουν με τρόπο ανταγωνιστικό ή εριστικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, οι βιαστικές και ανυπόμονες ενέργειες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθη. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στους ενθουσιασμούς, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Η εσωτερική ανησυχία θα δώσει την ώθηση για ασυνήθιστες προσεγγίσεις, το συναίσθημα ίσως να παρασύρει και να γίνουν ενέργειες επιπόλαιες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική ισορροπία, οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα μπουν σε τάξη. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για συνεννόηση αποδοχή και θετικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σημαντικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αρκεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και να μείνεις μακριά από περιττές εντάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις την ενέργειά σου σε κόντρες.

Κυκλοθυμία και νευρικότητα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν έντονα. Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι πραγματικά αξίζεις.

Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Να θυμάσαι όμως ότι το μυαλό σου ταξιδεύει με ευκολία και μπορεί να κάνει λάθη για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος σε ότι κι αν κάνεις.

Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, δώσε την ευκαιρία σε σένα και στον/ην σύντροφό σου να χαρείτε τις στιγμές όπου θα πρωταγωνιστήσει η τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η παρελθούσες καταστάσεις έρχονται στο μυαλό σου που μπορεί να χαλάνε τη διάθεσή σου, σκέψου καλά τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που επανέρχονται και πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προκύψουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται και πιθανά σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις ψυχολογικές ανάσες από αυτά που σε βαραίνουν και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και παθιάρικο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου που θα σας βοηθήσει να βιώσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να τονώσει με τις πρωτοβουλίες του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που το χρειάζονται. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Οι καθυστερήσεις σε ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορεί να σε ενοχλήσουν, όμως φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Το πιθανότερο είναι να εμπλακεί ο συναισθηματισμός και να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη.

Αφιέρωσε χρόνο για να δημιουργήσεις ονειρική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου καθώς η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε μαζί άκρως ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν στην επιφάνεια έντονες αναμνήσεις και πληγές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου.

Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με ιδανικό τρόπο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες ή καταστάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου και να δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σου.

Επιδιώκοντας να λειτουργήσετε από κοινού σε στόχους που σας ενδιαφέρουν πολύ μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να κάνετε το καλύτερο δυνατό και να απολαύσετε στιγμές μαζί που θα ανανεώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να δείξει έντονο ενδιαφέρον για σένα καθώς η γοητεία σου μαγνητίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από του ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Η μέρα μπορεί να φέρει στο φως εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει έντονα.

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιεστική και οι απαιτήσεις πολλές. Μην χάσεις την αισιοδοξία σου παρ’ όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίσεις καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις με μεγαλύτερη ευκολία από δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να διαχειριστείς.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς μαζί του. Η αγάπη είναι περιπέτεια, αυτό είναι το σύνθημά σου για σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, περνάς σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και πως απολαμβάνει στη ζωή σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τους ρυθμούς σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Απέφυγε την επικριτικότητα και τον εκνευρισμό που δεν αφήνουν περιθώρια να κινηθείς με ευκολία με τους συναδέλφους σου.

Ο ρομαντισμός και η θετική διάθεση κυριαρχούν στη σχέση σου, μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σου πρόσωπο από το εξωτερικό που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη λόγω του φορτωμένου προγράμματος που έχεις. Είναι απαραίτητο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν καθώς θα δημιουργήσεις εντάσεις που είναι αχρείαστες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση που μπορεί να υπάρχει λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν επιτρέπει εξόδους και φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ομορφαίνει τη διάθεσή σου!! Είναι ξεκάθαρα ότι θα προσπαθήσεις να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου.

Οι συνεργασίες σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να έχεις πολλές σκέψεις για την πορεία τους που σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις. Δείξε καλή διάθεση και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν καθώς μπορεί με αυτό τον τρόπο να ξεφύγεις από πιθανές αμφιβολίες και να υπάρξει απόλυτη κατανόηση από τους συνεργάτες σου.

Απόλαυσε κάθε στιγμή χαρά, διασκέδασης, επικοινωνίας και συντροφικότητας με το ταίρι σου που θα απαλύνουν δύσκολες στιγμές. Το πάθος και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην καρδιά σου, το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστείς με την επανεμφάνισή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου για έντονη αναθεώρηση και σκέψη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την περίοδο καθώς δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Η ασυνεννοησία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εμπόδια με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς αν δεν είσαι ξεκάθαρος στις απόψεις σου θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σε δυσκολέψουν.

Η εσωστρέφεια φέρνει παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι θέση δίπλα σου, είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από την παιδική σου ηλικία και να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Η χαρά και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην παρέα.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου που ενισχύουν τη νευρικότητα. Φρόντισε να μην χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία που σε διακατέχει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να διαχειριστείς ιδανικά ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Η συναισθηματική σου γενναιοδωρία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα και πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά για να τονίσει ότι δεν έχεις κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε οικογενειακά θέματα.

Πιθανές κόντρες αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε ρήξη. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην επιστρέψεις σε συναισθηματικά ξεσπάσματα να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές η καριέρα σου. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο στον προσωπικό σου χώρο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina