loader

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, ανάγκη για αυτοπροβολή και για κυριαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, αν οι επιδιώξεις και οι διεκδικήσεις γίνουν με τρόπο μεθοδικό το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές επαφές.

Οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές και άνετες, στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες οι συζητήσεις πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα υπάρξουν επαφές που θα τονώσουν την ψυχολογία. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και να θερμάνουν τα συναισθήματά τους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, συναναστροφές, συναντήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, φεύγει η αδιαλλαξία, εφικτή θα είναι η συνεννόηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα συναισθηματικής φύσης, φεύγει η αμφιβολία και η αβεβαιότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφραστείς και να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχολούν με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Προσκλήσεις για διασκέδαση και κοινωνικές εκδηλώσεις θα ομορφύνουν την ημέρα.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε εμπορικό επίπεδο που μπορεί να προκύψουν για να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις γρήγορη αντίληψη και ισχυρά επιχειρήματα και αυτό είναι αρκετό για να πείσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

Απολαμβάνεις το χρόνο με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι διευκολύνοντας την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν έρχονται μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον για να παίξουν κομβικό ρόλο στη διάθεση και την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Απόλαυσε τις στιγμές με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, όμως έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για την αύξηση του εισοδήματος σου, φρόντισε όμως παράλληλα να μην υπάρχουν σπατάλες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών για δύο. Αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνει συναισθήματα και ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να εμποδίσουν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να ασχοληθείς και να συζητήσεις για τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες με πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει όλον αυτό τον καιρό.

Η μέρα είναι ιδανική για να επανέλθεις σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει εδώ και καιρό. Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τους ανωτέρους σου καθώς φαίνεται να αναγνωρίζουν την προσφορά και την αξία σου. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σου μπορούν να κερδίσουν.

Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις μπορείς να βρεις το χρόνο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ανατρέποντας τα δεδομένα της περίπλοκης καθημερινότητάς σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται από δω και στο εξής η ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ο έντονος συναισθηματισμός και δοτικότητα πρωταγωνιστούν και εντυπωσιάζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να αποβάλεις το άγχος και τους φόβους που είχες. Προσοχή σε περιττά έξοδα καθώς η ανάγκη σου να απολαύσεις μικρές χαρές μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες.

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις από τα παλιά που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα τις σχέσεις σου και να δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις θα πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις οριστικά παρελθούσες καταστάσεις που σε φορτίζουν έντονα ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς στις καθημερινές σου δράσεις καθώς τα προβλήματα μπορεί να επεκταθούν και στον εργασιακό περίγυρο.

Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθη στο εργασιακό περιβάλλον για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου. Πρόσωπα μέσα στη δουλειά μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου κάτι που θα σε απογοητεύσει βαθύτατα.

Μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου με αρνητικό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που έχει για το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανούς φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δώσει έντονα την αίσθηση ότι ήρθε για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου ζωή και σε υποχρεώσεις πρέπει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου.

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δείχνεις υπευθυνότητα και μεθοδικότητα σε ότι αναλαμβάνεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να αναδειχθείς στο περιβάλλον της καριέρας σου και να εισπράξεις την αναγνώριση και την εκτίμηση των ανώτερων σου.

Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται το πρωινό ώστε να μην υπάρξουν αντιδικίες λόγω έντασης στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις από μία σχέση με ρεαλιστικούς όρους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Η μέρα εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς ψύχραιμα τις όποιες δυσκολίες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε προφυλάξει από πιθανές παγίδες.

Είναι καθοριστικό να αφήσεις ότι σε προβληματίζει στην άκρη και να αφιερωθείς με πάθος στο ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέχεις να εισβάλει νέο πρόσωπο στη ζωή σου αφού οι φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν και να θολώσουν την σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στο σώμα σου βάζοντας άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί να αντιληφθείς ταχύτατα ποια είναι η κατάλληλη λύση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά και για αυτό θα σε θαυμάσουν τα πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να μείνεις μακριά από την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλώσεις δημιουργώντας εντάσεις.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν καθημερινά τη σχέση σου δείχνοντας διάθεση για συνεννόηση προς το ταίρι σου. Άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές δυσκολίες του καθημερινού προγράμματος σε κουράζουν και δεν δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για παρέα, συντροφικότητα, έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και να κλείσεις υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις σου.

Η διάθεση να ισορροπήσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Προσπάθησε βέβαια να μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις, δεν θα είναι όμως εύκολο να το διορθώσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις έντονα την παρουσία τους στη ζωή σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με το σώμα σου και να προσέξεις τον εαυτό σου, προσπάθησε να αλλάξεις το καθημερινό πρόγραμμα βάζοντας άσκηση και βελτιώνοντας την διατροφή σου.

Οι πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει μπορεί να δυσκολέψουν το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι στα θέματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις δίνοντας τις απαιτούμενες λύσεις. Το άγχος και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εντάσεις με τους γύρω σου.

Η τάση να επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να δημιουργήσει γκρίνια χωρίς ουσιαστικούς λόγους. Δες τα θετικά σημεία της σχέσης σου και ξέφυγε από την επιθετικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις κούραση λόγω της έντονης καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, αυτό δεν θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς παίρνεις βαθιές ανάσες και αφήνεις πίσω το άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν θετική έκβαση για εσένα.

Μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις ψυχρός και απόμακρος πληγώνοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφαλείας πού κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερα από ποτέ στην αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, την χαρά, την γενναιοδωρία, την πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Πάρε τις πρωτοβουλίες που θεωρείς ότι θα δώσουν ώθηση σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις, φρόντισε όμως να είσαι βέβαιος για αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και επιλογές. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι αφού είναι εύκολο να χάσεις τον πραγματικό στόχο για σένα.

Η κοινή προσέγγιση στα πράγματα με το ταίρι σου θα σας βοηθήσει να δομήσετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που σας καλύπτουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου, προσοχή σε κόλακες που θέλουν να σε παγιδέψουν.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina