loader

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, προσοχή στις κυκλοθυμίες και στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι θετικός και ισορροπημένος. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες ίσως να σταθούν στις αρνητικές εκδοχές, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στα απογοητευτικά ή αρνητικά συμβάντα.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία και αμοιβαιότητα. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης, ωστόσο αναγκαίο θα είναι οι απόψεις να διατυπωθούν με χαλαρότητα, οι πιέσεις θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική και αισιόδοξη όψη, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες, η εσωτερική ορμή θα δώσει την ώθηση για αυθόρμητες ίσως και κάπως ασυνήθιστες προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ενδιαφέρον θα έχουν οι καινοτόμες απόψεις, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, ώθηση θα δοθεί για αλλαγές και άμεση βελτίωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει ευχάριστες συναναστροφές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Πλούτωνα οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Στον εργασιακό χώρο ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν, προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν. Φρόντισε να συγκρατήσεις και νευρικότητα και να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση και άγχος. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς αλλάζουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου και αυτό δεν σε αφήνει αδιάφορο.

Αιφνιδιαστικές συμπεριφορές από την πλευρά σου μπορεί να προβληματίσουν το ταίρι να δημιουργήσουν νευρικότητα στη σχέση, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου θα σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες και φόβους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διαχειριστείς αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Άφησε την απογοήτευση στην άκρη και προσπάθησε να δεις ποια είναι αυτά που πρέπει να κρατήσεις από παρελθούσες καταστάσεις.

Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε λάθη που μπορεί να γίνουν λόγω απροσεξίας ή ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα σου βήματα με μεθοδικότητα και υπομονή καθώς οι επόμενες μέρες θα είναι για εσένα ιδανικές για να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις όλα αυτά που νιώθεις, δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα αυξάνεται και σου δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις και να γοητεύσεις νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με τον δυναμισμό και το θάρρος χαρακτηρίζουν. Καλά θα κάνεις να μην είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για σένα.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις την επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί ευνοϊκά σε ότι αφορά νέους στόχους ή συνεργασίες που έχεις. Προσπάθησε να μην επιβάλλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τον εγωισμό που θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να αξιοποιείς το ταπεραμέντο σου ώστε να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Αξιοποίησε την ημέρα για να σκεφτείς ποια θέματα από το παρελθόν μπορείς να κλείσεις και να αφήσεις πίσω σου. Αυτό θα λειτουργήσει βοηθητικά στην ψυχολογία σου και θα σε απελευθερώσει.

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και υποχρεώσεις σου πολλές. Όμως γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και συνεπής στις υποχρεώσεις σου για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχεί και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές όπου θα απολαύσεις με το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και συναισθήματα που είχες κρύψει μέσα σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις και τις ιδέες σου. Προσοχή καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με όσους διαφωνούν μαζί σου.

Η ομαδική προσπάθεια για εσένα είναι το παν για αυτό και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να πετύχεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι το μέγιστο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης στόχων και φιλοδοξιών σε επαγγελματικό επίπεδο ώστε να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις.

Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις μπορούν να θορυβήσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει με τις πρωτότυπες σκέψεις και απόψεις της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις γυναικεία πρόσωπα.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά από πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς δίνουν νέο νόημα στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε βέβαια να μην υπερβάλλεις και επικεντρώσου σε προτάσεις που είναι ρεαλιστικές και μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Κάνε την αλλαγή και πρωτοτύπησε στη σχέση σου δίνοντας άλλη διάσταση στον έρωτα και δημιουργώντας εκπλήξεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για σένα και τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου. Πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα που επανέρχονται γιατί απολαμβάνουν την παρέα σου και περνάνε μοναδικά μαζί σου.

Οι συνεργασίες που πρωταγωνιστούν και σου δίνεται η δυνατότητα να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στις επόμενες κινήσεις χωρίς κόντρες και αντιδικίες.

Αξιοποίησε την ημέρα για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά με την επανεμφάνισή του στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις τις συνεργασίες σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν. Προσοχή σε πιθανή ένταση ιδιαίτερα το απόγευμα που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις και απομάκρυνση, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι σημαντικό να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο δημιουργώντας συνθήκες έκπληξης και πρωτοτυπίας που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει την ανάγκη σου για κάτι ιδιαίτερο και πρωτοποριακό στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την επικοινωνία.

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις καθώς αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Η μέρα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς μπορείτε να απολαύσετε μαζί μοναδικές στιγμές πάθους και συντροφικότητας όταν φέρουν αέρα φρεσκάδας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι νέο πρόσωπο να έρθει στη ζωή σου καθώς γοητεύεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το φλογερό σου ταπεραμέντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τη βάλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αφήσει στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις και συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι περιμένει.

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, φρόντισε να εγκαταλείψεις όλους τους φόβους που μπορούν να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες λύσεις σε καθημερινό επίπεδο, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να είσαι ψύχραιμος. Το απόγευμα σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παρέες πού μπορείς να περάσεις μοναδικά ξεφεύγοντας από πιθανά προβλήματα.

Η δυσκολία στην επικοινωνία που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και συγκρούσεις καθώς ανατρέπεται το πρόγραμμά σου και δεν βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για συζητήσεις που μπορεί να είναι σημαντικές καθώς οι παρεξηγήσεις πρωταγωνιστούν.

Μείνε μακριά από επικριτικές διαθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου και εξέφρασε τις ανάγκες σου με ηρεμία ώστε να δείξει κατανόηση το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες με την κοινωνικότητα και τον δυναμισμό σου, άδραξε την ευκαιρία για να βρεις το ιδανικό ταίρι για εσένα καθώς πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεις την προσοχή σου στις φιλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς οι ανασφάλειες και οδηγούν στην αδιαλλαξία και στο πείσμα.

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Ιδιαίτερα το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οποίες συζητήσεις καθώς η ένταση οδηγεί σε επιθετική στάση που δεν διευκολύνει τις συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις.

Ο εκνευρισμός και οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις απότομος και αδιάλλακτος με το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει απογοήτευση στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς οι αμφιβολίες είναι πολλές και δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις.

The post Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina