loader

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην Παρθένο, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα βοηθήσουν να αναθερμανθούν οι σχέσεις και να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα είναι δημιουργικές και θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν εκ νέου τα πλάνα και οι βλέψεις.

Οι συντονισμένες και μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θετικές θα είναι οι εξελίξεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, ίσως να γίνουν συζητήσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.

Ο Ερμής στην Παρθένο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο δημιούργησαν άγχος ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε υποθέσεις που είχανε μείνει άλυτες. Ολοκληρώνονται εργασιακές υποχρεώσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και άμεση διεκπεραίωση. Στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, φεύγει ο εγωισμός και η εναντίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, διαίσθηση, διπλωματία. Έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές φιλικές και οικογενειακές επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και κοινωνική δικτύωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία με εκφράσεις σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός όλα αυτά που σε προβληματίζουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το βράδυ ενισχύσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις κινήσεις σου.

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται σε ότι αφορά επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες καθώς έχεις την βούληση να κινηθείς εκπλήσσοντας τους πάντες. Μην επιτρέψεις στα νεύρα και την επιθετική σου διάθεση να βάλουν εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν την αίσθηση του ονειρικού και του ιδανικού για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις ότι σε προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επιδιώκεις να απομονωθείς από τον ευρύτερο περίγυρο απολαμβάνοντας την μοναξιά και τις σκέψεις σου.

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε παράλληλα να μην πάρεις πρωτοβουλίες σε εμπορικό επίπεδο καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι κυριαρχεί.

Μην εγκλωβίζεσαι σε αρνητικά συναισθήματα, δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό ώστε να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες πού να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές σχέσεις. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον.

Η ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να οδηγήσει σε κρίση επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Οι ευθύνες δεν αποκλείεται να είναι ψυχοφθόρες και να εγείρονται ζητήματα ταχι υποψίας λόγω συμπεριφορών που δεν ταιριάζουν με σένα και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Απέφυγε να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που έχετε καθώς η προσπάθεια επιβολής και από τους δύο μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο φέρνουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος λόγω της συμπεριφοράς τους που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικά ζητήματα καθώς αλλάζουν τα δεδομένα, όπως και στην προσωπική σου ζωή όπου οι προστριβές μπορεί να παίξουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και λογική προσέγγιση στα πράγματα για να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες. Οι συγκρούσεις θα σε απομακρύνουν από τους στόχους σου.

Φρόντισε να χαλιναγωγήσει σου εμμονές και απωθημένα που σε οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές και ζήλια επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και δημιουργώντας έντονο φόβο και αναστάτωση με την παρουσία του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

Είναι γεγονός ότι η μέρα δεν είναι ιδανική για εσένα ώστε να συγκεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε όμως να το κάνεις για να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης έρχονται στο προσκήνιο, αξιολόγησέ ποιες ευκαιρίες και προτάσεις μπορούν να σου δώσουν αυτά που θέλεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για να βιώσετε μοναδικά τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί τους που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυξάνονται κατακόρυφα η ένταση, οι ανασφάλειες και το άγχος. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στο ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό ώστε να είσαι ικανοποιημένος και να νιώθεις ασφάλεια. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση.

Φρόντισε να ελέγξεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου, μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα φερθείς σε γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τις διαπροσωπικές σου. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει χωρίς υποχωρήσεις.

Έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς γρήγορα τι είναι αυτό που θα φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ικανοποιείς τα θέλω των συνεργατών σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Οφείλεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να νιώσεις μοναδικά καθώς αντιλαμβάνεσαι τον δυναμισμό και δείχνεις πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς ο εγωκεντρισμός κάνει την εμφάνιση του με λανθασμένο τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Η μέρα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να απολαύσεις μία απόδραση στην ύπαιθρο που θα σας βοηθήσει να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανοίξει τους ορίζοντές σου και να σε βοηθήσει να δεις από νέα οπτική γωνία τη ζωή σου από δω και στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά σε οικονομικά ζητήματα που θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σου. Από το απόγευμα και μετά ενισχύεται η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνική ζωή.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι καθώς οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι περιοριστικές για εσένα. Φρόντισε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες σε επίπεδο εξόδων για να μην δημιουργείται ανασφάλεια και αναστάτωση που σε επηρεάζουν σημαντικά.

Η διασκέδαση και η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει για την γρήγορη αντίληψη και το κέφι που την χαρακτηρίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα και να αφήσεις πίσω σου θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέρεις ποιος είσαι, πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι πάντες στο πλευρό σου.

Το εμπόριο και η διαφήμιση πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι προσοδοφόρες για εσένα. Προσοχή σε μεγάλα λόγια ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που μπορεί να σε παραπλανήσουν, απέφυγε πιθανές συζητήσεις και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την ημέρα, καθώς μπορείς να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ποιους προβληματισμούς έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις τι σημαίνει συντροφικότητα. Θα αντιληφθείς πόσο σημαντική είναι για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν να σας μένα σε κοινούς στόχους. Απέφυγε να δεσμευτείς γιατί αργότερα θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πιθανές κινήσεις ή συζητήσεις που καλείσαι να συμμετέχεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύει τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι. Απέφυγε τις δεσμεύσεις και την απόλυτη εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για συζητήσεις σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς οι αυταπάτες δεν επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρό που υπόσχονται πολλά, όμως το αποτέλεσμα πιθανότατα να είναι απογοητευτικό για αυτό δώσε χρόνο για να δεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, γενικά η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει το πείσμα και την αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ξεπεράσεις την ένταση και το πείσμα που θα επηρεάσουν αρνητικά την επικοινωνία και τις όποιες εξελίξεις.

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν σε επιμονή και νευρική στάση απέναντι στο ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να επηρεάσει κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως δείχνεις άκαμπτος στη συμπεριφορά σου και αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET