loader

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και να μπουν σε τάξη οι καθημερινές υποθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να οργανωθούν εκ νέου τα πλάνα, η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Οι αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα ενδεχομένως να φέρουν εκνευρισμούς, οι δυσκολίες καλό θα είναι να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και μεθοδικότητα.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και επαφές, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείεται να επαναφέρει προς συζήτηση παρελθοντικά ζητήματα είτε αυτά έχουν να κάνουν με εργασιακές υποθέσεις, είτε με γεγονότα της αισθηματικής ζωής. Στον αισθηματικό τομέα θα ξανά συζητηθούν υποθέσεις που αγχώνουν και παγώνουν τα συναισθήματα, θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν λύσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανένωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να διαφοροποιηθούν οικονομικοί όροι και δύσκολες ή αρνητικές συνθήκες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει κοινωνικά και επαγγελματικά ανοίγματα, ίσως να προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν υποθέσεις που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια. Οι συντονισμένες και μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα θολώνει τη σκέψη σου και μπορεί να επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς.

Από τη μία πλευρά η αμέλεια, από την άλλη πλευρά οι αυταπάτες που κυριαρχούν δεν αφήνουν περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

Φρόντισε να περάσεις μία άκρως ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις και αυταπάτες που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να επενδύσεις συναισθηματικά σε λάθος πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ιδανικές στιγμές με το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή μόνο καθώς η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξεις δεν θα είναι αυτή που αξίζουν κάποιοι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Οφείλεις να είσαι εγκρατής σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις καθώς το τοπίο είναι θολό και η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη. Προσπάθησε να μην βιαστείς έτσι ώστε να είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου.

Απολαύστε με το ταίρι σου την παρέα και τη διασκέδαση και μην επιτρέψεις σε σημαντικές συζητήσεις να παρεκτραπούν λόγω του έντονου συναισθηματισμού. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει να ξεσπάσεις σε φιλικά πρόσωπα λόγω της έντονης καχυποψίας που σε διακατέχει.

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό καθώς θεωρείς ότι μπαίνουν εμπόδια σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις. Προσοχή καθώς οι κινήσεις και η συμπεριφορά σου μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με συνεργάτες ή πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορούν να μπουν εμπόδια σε στόχους που έχεις με το ταίρι σου, φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της απόλυτης συγχώνευσης και της πλήρη ανεξαρτησίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων που είναι καθοριστικές για εσένα. Το μεσημέρι αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την επιθυμία να επιβληθείς στους γύρω σου, κάτι που πιθανότατα να δημιουργήσει κόντρες.

Ψυχραιμία θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες. Δεν πρέπει να εκτονωθείς είτε στους συνεργάτες είτε στους ανωτέρους σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Φρόντισε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή καθώς επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για να περάσεις ήρεμες στιγμές με αυτό το νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ξαφνικά γεγονότα αυξάνω την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα στιγματίσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Η διαφορετική προσέγγιση σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν θα δονήσει για τα καλά τις συνεργασίες σου και θα δημιουργήσει πιθανά προστριβές και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή, μόνο με ψυχραιμία θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά σε ευνοεί.

Απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου που καλείσαι να διαχειριστείς με ωριμότητα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να αλλάξουν ριζικά την εικόνα που έχει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση και απαισιοδοξία σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Το μεσημέρι και το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά αυξάνονται και λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου και στην ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις καλύτερες λύσεις με την γρήγορη αντίληψη που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με συναδέλφους που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει.

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και δημιουργούν γκρίνια και επικριτικότητα προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η απαιτούμενη για να φλερτάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια ή κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το μεσημέρι και το απόγευμα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου στα ύψη, δίνοντάς σου ψυχολογική ανάσα.

Προσοχή ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία και η απαισιοδοξία μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις υψηλό ηθικό και να δείξεις αποφασιστικότητα όπου χρειάζεται.

Η ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς το πάθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στη σχέση και λειτουργούν ευεργετικά μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες για αυτό… εσω έτοιμος για νέες και σημαντικές γνωριμίες της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο ζητήματα που θα απασχολήσουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Ξαφνικές προτάσεις για συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια μπορεί να σε φέρουν κοντά με νέες εμπορικές συμφωνίες που θα είναι αξιόλογες για εσένα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται καθώς μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να σε οδηγήσει σε μία νέα, πιο εύφορη περίοδο.

Ξαφνικές εκπλήξεις θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και θα ανατρέψουν τα δεδομένα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα κεραυνοβόλα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το επικοινωνιακό της χάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς το θολό τοπίο και αυταπάτες κυριαρχούν δημιουργώντας προβλήματα.

Προσοχή στις συνεργασίες και σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους. Δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς είτε δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές υποσχέσεις ή συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στη σχέση αφού αποπροσανατολίζεται ο ένας τον άλλον από την πραγματικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει, είναι σημαντικό όμως να δείξεις εγκράτεια καθώς η απόλυτη εμπιστοσύνη αργότερα θα σε πληγώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αξιολογείς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου με αυστηρό τρόπο. Προσοχή γιατί το πείσμα που μπορεί να εκδηλώσεις προέρχεται από έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα σε σχέση νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν θα πρέπει όμως να απογοητευτείς ή να είσαι απαισιόδοξος με την πορεία τους καθώς απαιτείται από σένα σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό που θα απογειώσει την καριέρα σου.

Η αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και απομάκρυνση από το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο, μην επιτρέψεις στους φόβους σου να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και αναστάτωση λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε πληγώνουν. Το μεσημέρι σε βοηθάει να βγεις από το παρασκήνιο. Ο δυναμισμός και η κοινωνικότητα κυριαρχούν όλη μέρα!

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα και δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις από το άγχος. Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να ξεφύγεις από πιθανά βαρίδια που σε επηρεάζουν σε όλα τα επίπεδα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες και επιθυμίες που έχεις από το ταίρι σου, η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει ώστε να αντιληφθεί πλήρως τι θέλεις πραγματικά από τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα φέρουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις. Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου.

Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θα διαπιστώσεις αργότερα ότι δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να έχεις σχέδια που είναι υπερβολικά φιλόδοξα για σένα. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε εκφράζει σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα.

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει μέσα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως γεγονός είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην όποια εξέλιξη.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET