loader

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι γενναιοδωρία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές. Οι ψυχολογικά κουρασμένοι ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να αποστασιοποιηθούν, να ηρεμήσουν συναισθηματικά και να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

Τονωτικές θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες και ελκυστικές θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Οι οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τον εκνευρισμό τους, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις κυρίως στον εργασιακό χώρο.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει ισορροπία για να μην δημιουργηθούν ανισόρροπες ή έκρυθμες καταστάσεις. Οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, αν υποπέσουν σε υπερβολές και εξάρσεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρνητικές καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις και οι ανασφάλειες που εκδηλώνονται σε επηρεάζουν στην κοινωνική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες με πρόσωπα που είναι ισχυρά. Φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Οι κόντρες στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες αν δεν καταφέρεις να λειτουργήσεις διαισθητικά και αφήσεις τους φόβους και τα απωθημένα να κυριαρχήσουν. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένος.

Μία καλή παρέα και όμορφες στιγμές θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση σου και θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να αφήσετε πίσω αυτά που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά συναισθηματικές και υλικές ανάγκες και μπορεί να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά σε αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις σημασία στο τι θέλουν οι άλλοι. Πρόσεχε γιατί αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες απλά και μόνο γιατί εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις να κερδίσεις χωρίς να σκεφτείς τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Ένταση μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου πού θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να περάσετε όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου και να σε απογειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια ή δυσκολίες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση

Βγαίνεις από την κατήφεια και την ανησυχία και αντιμετωπίζεις τα οποία επαγγελματικά ζητήματα υπάρχουν με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή αμέλεια ή ωφέλεια που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη γιατί θα έχουν κόστος.

Το βράδυ είναι ιδανικό για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την συντροφιά της παρέας σας. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δημιουργεί ένταση και αμφιβολίες. Οι φόβοι και οι καχυποψίες κυριαρχούν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σχέση με το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς η σκέψη δεν είναι αντικειμενική.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με θετικό πρόσημο για εσένα οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται και μην επιτρέψεις την καχυποψία να σε αποπροσανατολίσει.

Μπορείς να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανές εντάσεις και επαναστατική διάθεση από την πλευρά σου που θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα εξακολουθεί να σε πιέζει και να δημιουργεί ένταση άγχος. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στη σωματική σου υγεία και να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδος άσκησης που μπορεί να σε ισορροπήσει.

Οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο σου δημιουργούν τεράστια ένταση που πρέπει να διαχειριστείς για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθείς το συναδελφικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σου.

Μπορεί να γίνεις δηκτικός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου καθώς οι εμμονές που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δύσκολα θα αφεθεί σε νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του μέσα από το εργασιακό περιβάλλον γιατί οι φόβοι σε κατακλύζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σου μπορούν να βρουν ανταπόκριση στο περιβάλλον σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Οι συνεργάτες σου μπορούν να κατανοήσουν τις φιλοδοξίες σε επαγγελματικό επίπεδο και να σε βοηθήσουν σε κάθε προσπάθεια επίτευξής τους. Μπορείτε να προχωρήσετε σε ικανοποιητικές συζητήσεις που θα δώσουν το έναυσμα για νέους σχεδιασμούς και στόχους που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι γεγονός ότι η καλή επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει φτερά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει λόγω της άμεσης επικοινωνίας και κατανόησης που υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οικογενειακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που κυριαρχούν. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις τις στιγμές να τα δικά σου πρόσωπα μακριά από κυριαρχικές συμπεριφορές και ελεγκτικές στάσεις.

Οι κόντρες με επαγγελματικά πρόσωπα είναι αυτό που κυριαρχεί καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις την κατάσταση κατά το δοκούν. Η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και να υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ο ρομαντισμός εναρμονίζεται με το πάθος και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου αρκεί να χαλιναγωγήσεις ότι σε φοβίζει και σε αναστατώνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς και να ακολουθήσεις μία νέα προσωπική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς το έχεις πολύ ανάγκη. Το μεσημέρι είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαπάτησης για εσένα από φίλους, αυτό είναι κάτι που θα σου στοιχίσει έντονα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με εσφαλμένο τρόπο. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κανέναν και να αφήσεις το χρόνο να σε κατευθύνει και να ξεκαθαρίσει την κάθε κατάσταση.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που έχετε καθώς το πιθανότερο είναι να πάρετε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που είναι πολλά υποσχόμενη όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να αφήσεις πίσω σου απωθημένα που σε βουλιάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ξεκαθαρίσματα είναι πιθανόν να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες και να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Η έντονη διαίσθηση και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν.

Η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να σε οδηγήσει μακριά από το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε αναστατώσει έντονα, οι φόβοι σου όμως μπορεί να κυριαρχήσουν και να προτιμήσεις την απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι σημαντικό να αξιολογήσεις αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, χωρίς εντάσεις και υπερβολές που θα σου στοιχίσουν.

Σημαντικές δονήσεις μπορεί να υποστούν οι συνεργασίες σου καθώς επαναστατείς έναντι όλων αυτών που θεωρείς ότι δεν είναι δημιουργικά και δεν σε εκφράζουν. Προσοχή όμως καθώς η συμπεριφορά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός στον λόγο σου πληγώνοντας πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή για αυτό φρόντισε να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγάπη και να σου γνωρίσει τι σημαίνει πραγματικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ανοίγει μία νέα περίοδος σε ότι αφορά την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργεί πιεστικά και να σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Γεγονός είναι ότι θα δείξεις ξεκάθαρα τα όριά σου στα πρόσωπα που εμπλέκονται καθημερινά.

Αναλαμβάνεις ευθύνες στη δουλειά και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για εσένα. Νέες προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα είναι άκρως δελεαστικές. Φρόντισε να μην διστάσεις μπροστά σε πιθανά εμπόδια και να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να δείξεις αυτά που μπορείς να καταφέρεις στον εργασιακό περίγυρο.

Οι εμμονές και η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση λόγω της ρουτίνας και της κούρασης που την επηρεάζουν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν σε προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη μοναχικότητα καθώς οι σκέψεις και αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σε καταλάβουν.

Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσει τις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να νιώθεις οικονομικές ανασφάλειες και να απευθυνθείς σε πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον που δείχνει διάθεση να σε στηρίξει απόλυτα.

Με καλή διάθεση και κατανόηση μπορούν να ξεπεραστούν ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου εδώ και καιρό. Έτσι θα νιώσεις ότι ξέρεις που πατάς και θα ξεπεράσεις τις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο έντονος συναισθηματισμός και η τάση εξιδανίκευσης δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα αν πρέπει να αφήσεις πρόσωπο από το παρελθόν να μπει και πάλι στη ζωή σου.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET