loader

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, η αυτοπεποίθηση θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή και στην κυριαρχία, για κάποιους χαρακτήρες βασική ανάγκη θα είναι να υπερισχύσουν και να αποδείξουν τις δυνατότητές τους. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, οι φιλόδοξοι και δυναμικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους.

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή, θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες, ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα δώσει μία βοηθητική ώθηση στις βλέψεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικά. Οι άμεσες προσεγγίσεις και οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, καλό θα είναι οι ενέργειες να έχουν αμεσότητα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, η εσωτερική δύναμη θα δώσει την ώθηση για διεκδικήσεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα. Στις συζητήσεις εφικτή θα είναι η συνεννόηση, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά, να συζητήσουν ανοιχτά για τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν άμεσες λύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά τις όποιες υποθέσεις σε ενδιαφέρουν, προσοχή σε απογοήτευση και κατήφεια που θα βαρύνουν το κλίμα.

Ήρθε η στιγμή για να αναθεωρήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις για να σκεφτείς ψύχραιμα και όχι συναισθηματικά πως θέλεις να κινηθείς. Παράλληλα, νέες επαγγελματικές προστάσεις σε καλούν να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε πιέζουν έντονα, όμως μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου, καθώς φαίνεσαι προβληματισμένος για ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Ρέπεις μεταξύ κυκλοθυμίας και σκληρότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα δείξεις διάθεση για να γνωριστείς με νέα πρόσωπα καθώς πιθανότατα να απομονωθείς λόγω της διάθεσής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά νιώθεις. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου καθώς αυτές θα είναι καθοριστικές.

Οι συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου και να ανατρέψουν τα δεδομένα στην οικονομική σου ζωή. Προσοχή σε εμπλοκή φιλικών προσώπων που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι ανάγκες σου και η δράση τους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εμπόδια.

Η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του/ης συντρόφου σου μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα και να προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, οι αμφιβολίες και η καχυποψία δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας τις στιγμές, το καλό φαγητό, την καλή παρέα.

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό μπορούν να έχουν αισιόδοξη πορεία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις αυτά που σε φοβίζουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να απαλλαγείς από το πείσμα γιατί θα μπει εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σου.

Εξέφρασε το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου χωρίς απολυτότητα και αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον στενό σου κύκλο επανέρχεται πρόσωπο που δημιουργεί έντονα την ανάγκη για να συζητήσεις μία νέα αρχή μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να αυξήσει το άγχος και την ένταση στην καθημερινότητα δημιουργώντας προβλήματα με τους γύρω σου. Προσοχή καθώς χάνεις τον προγραμματισμό σου λόγω λαθών και αυταπατών που έχεις.

Χάνεις την ευθυκρισία σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς οι λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Ο εκνευρισμός θολώνει τη σκέψη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου για ζητήματα που δεν χρειάζεσαι. Φρόντισε να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η δυσθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για να αφιερωθεί στο φλερτ και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις να μείνεις στον προσωπικό σου χώρο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα αποκαλύπτει για εσένα αιφνιδιαστικά παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό για να μην χάσεις το δίκιο σου.

Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια στο χώρο της εργασίας είναι βέβαιο ότι δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά σου. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις πια να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι σε υπονομεύουν, πρόσεχε όμως μην δημιουργήσεις περαιτέρω εντάσεις.

Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση που μπορεί να βιώνεις στην καθημερινότητα διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται αιφνιδιαστικά και πάλι στο προσκήνιο αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή με την εμφάνισή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αναστάτωση που νιώθεις και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς θέλοντας να επιβεβαιωθείς μπορεί να γίνεις καταπιεστικός και απόλυτος. Είναι απαραίτητο να προσέξεις τη συμπεριφορά σου για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.

Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικό επίπεδο καθώς θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η προσωπική σου φόβοι και η καχυποψία που σε διακατέχει αφού είναι πιθανό να αντιπαρατίθεσαι χωρίς λόγο.

Δύσκολα θα μπορέσεις να πεις στο ταίρι σου να σου δώσει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα καθώς είσαι καχύποπτος μαζί του και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν επιτρέπεις σε νέα γνωριμία να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς οι φόβοι κυριαρχούν και δεν σε αφήνουν να έχεις αντικειμενική άποψη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ανατροπών σε παρέες ή περιπάτους που είχες κανονίσει. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή.

Δεν έχεις την διάθεση που απαιτείται για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην επαγγελματική ζωή καθώς ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και απέφυγε τις προστριβές.

Ξαφνικές ανασφάλειες και φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής αποφεύγοντας να ξεσπάσει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να ανατρέψει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που φέρνει στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Είναι σημαντικό να σκεφτείς ρεαλιστικά και να αφήσεις τους φόβους σου μακριά από σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις θα σε προβληματίσουν σήμερα καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις πιθανά αιτήματα που έχεις. Οι κινήσεις που θα κάνεις μπορούν να αποδώσουν αρκεί να απεγκλωβιστείς σε από την καχυποψία και τον εγωκεντρισμό.

Ξαφνικά ζητήματα με το ταίρι σου ανατρέπουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί και μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά και σε αναστατώνουν, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αφήνεις με αργούς ρυθμούς την ένταση πίσω σου και δίνεις όλη σου την προσοχή στην κοινωνικότητα και την διασκέδαση. Γεγονός είναι ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη γοητεία σου.

Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αφουγκραστείς και τις ανάγκες των συνεργατών σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές κόντρες και προκαταλήψεις, αντιδικίες και νευρικότητα που θα θορυβήσουν την επαγγελματική σου ζωή. Δείξε διαλλακτικότητα και δεν θα χάσεις.

Μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για τη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, δώσε όμως παράλληλα την ευκαιρία να εκφράσει και αυτός τους προβληματισμούς του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν κρύβεται και μπορεί να εντυπωσιάσει πρόσωπα που θα δείξουν σαν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και σε απογοητεύουν έντονα. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Οι θολές σκέψεις και ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στην διαχείριση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να εκτεθείς λόγω επιλογών πού προέρχονται από το έλλειμμα ευθυκρισίας.

Αφιέρωσε στιγμές για το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα. Μην επιτρέψεις σε παλιότερα ζητήματα να θολώνουν τις σκέψεις σου και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει, κράτησε μικρό καλάθι σε πιθανές υποσχέσεις που μπορεί να δώσει γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθεί σε αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί θολό τοπίο στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς ποια είναι η πραγματική σου αξία για αυτό και αντιδράς απότομα σε πρόσωπα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους με τα λεγόμενά τους.

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα ανάλογα. Δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος εκτίμηση ή να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν εσκεμμένα σε λάθη επιδιώκοντας να σε εξαπατήσουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε προφυλάξει.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σου εξασφαλίζει αυτά που θα ήθελες από μία σχέση, φρόντισε να είσαι βέβαιος για ότι σκέφτεσαι καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καλύψει την ανάγκη για σταθερότητα που έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, θέλεις να αφιερώσει στην ημέρα σου στα φιλικά πρόσωπα και σε παρέες που σε απογειώνουν καθώς σε βοηθούν να εκφράσεις με αμεσότητα απόψεις, σκέψεις και ιδέες. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε κόντρες λόγω διαφωνιών και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις οποίες εντάσεις για να μην χάσεις το κέφι σου.

Θέλεις να αποχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε σχέδια και στόχους που έχεις, όμως οι πιθανές αντιρρήσεις των προσώπων που εμπλέκονται μπορούν να σε φρενάρουν και να σε βάλουν σε διαδικασία συζητήσεων που θα εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις. Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν πουθενά.

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα όρια της σχέσης μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, καλά θα κάνεις να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά για να ανατρέψει τη νοοτροπία και πιθανές σκέψεις που σε διακατέχουν ως προς την προσωπική σου ζωή.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET