loader

Στον αέρα του MAXIMUM FM 93.6 και στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού,  βρέθηκε καλεσμένη η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον  Βαγγέλη Λαμπάκη  και την δημοτική παράταξη «Πόλη και Πολίτες» Δωροθέα Αλλοίμονου – Χατζηγεωργίου

Η κα. Αλλοίμονου – Χατζηγεωργίου, αναφέρθηκε στις εφιαλτικές στιγμές, που έζησε ο Νομός Έβρου, καθώς και η ίδια η πόλη της Αλεξανδρούπολης,  δίνοντας έμφαση στις κρίσιμες στιγμές που βίωσαν ασθενείς και πολίτες κατά την εκκένωση του Π.Γ.Ν.Α.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Βαγγέλη Λαμπάκη και παιδαγωγός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες συλλήψεις πολιτών στο άλσος φυτωρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά, «πως εγώ θα μπω εγώ μέσα στην τάξη και θα πω στους μαθητές μου, πάμε να σώσουμε τα δάση μας; Όταν μέσα στην πόλη κόβονται δένδρα….για καλό σκοπό! Όταν γίνονται συλλήψεις πολιτών. Όταν εγώ μαζεύω ακόμα στάχτες από το σπίτι μου»; 

Η κα. Αλλοίμονου – Χατζηγεωργίου, τόνισε ότι: «Έχουμε τόσους πολλούς φορείς και τόσους πολιτιστικούς συλλόγους οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση των πυρόπληκτων και όλοι τρέξαμε. Όλοι βοηθήσανε, να σωθούνε τα σπίτια. Δεν ήταν ούτε η χρονική στιγμή, ούτε ο τρόπος. Είναι η άποψη μου και στεναχωριέμαι, γιατί τα συζητάμε, τριγυρνάω στα μαγαζιά, μιλάω με κόσμο και είναι αυτή η απογοήτευση». Με τον Δημήτρη Κολιό να συμφωνεί, απαντώντας «πως πρώτα από όλα, κάτι τέτοιο δεν εκφράζει πολιτισμό».  

Δωροθέα Αλλοίμονου – Χατζηγεωργίου: «Έμαθα στη ζωή μου, κάθε φορά που κάνω ένα λάθος να το αναγνωρίζω και όχι μόνο να το αναγνωρίζω, αλλά να ζητάω και μια συγγνώμη έμπρακτα. Γιαυτό συμπορεύθηκα με τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια  που έμπαινα και άκουγα τα δημοτικά συμβούλια ντρεπόμουν. Ντρεπόμουν με όλα αυτά που άκουγα….όχι μόνο να συμμετέχεις αλλά και να παρακολουθείς. Δεν θέλει αυτά ο δήμος μας. 

Σύμφωνα με όλα όσα ανέφερε η κα. Αλλοίμονου, αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο δήμος είναι να  επανασυστηθεί στους δημοτικούς υπαλλήλους και στους πολίτες. «Είμαστε εδώ, δουλεύουμε, οργανώνουμε και προχωρούμε μπροστά». Οι δημοτικοί υπάλληλοι,  πρέπει να δουλεύουν μέσα σε ένα περιβάλλον όμορφο και συνεργατικό. 

Αναφερόμενη στον νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης τον οποίο υπηρέτησε, μέσα από την συμμετοχή της στην σχολική επιτροπή, εξέφρασε την πικρία της αναφορικά με την έκταση στο πάρκο Αλτιναλμάζη, η οποία χάθηκε, επειδή δεν τηρήθηκαν οι συμβατικές υποχρεώσεις από την πλευρά του δήμου, καθώς και στην νέα διεκδίκηση του, προκειμένου να κτιστούν σχολεία. Υποστηρίζοντας ότι οι δάσκαλοι και οι διευθυντές φροντίζουν τα σχολεία πως και πως, κάνουν ότι μπορούν και είναι δυνατόν, αλλά δυστυχώς όταν κλείσουν οι πόρτες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δεν μπορείς να βοηθήσεις. 

Η κα. Χατζηγεωργίου, επεσήμανε ότι η απόφαση της να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά της πόλης και του τόπου, δεν ήταν μία απόφαση που έλαβε ελαφρά τη καρδία, συνέβη μετά από πολλές συναντήσεις με τον Βαγγέλη Λαμπάκη και μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων τόνιζοντας ότι:

«Πλέον είμαι 100% σίγουρη, ότι δεν είναι απλά γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, ξέρει, διεκδικεί, γνωρίζει, είναι ηγέτης. Υποστηρίζει τα συμφέροντα του δήμου. Με όλα τα κακά που είχε ο Λαμπάκης, γιατί σας το είπα και πριν, ποιος είναι τέλειος και άριστος; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο, που μπορεί να διεκδικήσει, που έχει την τεχνογνωσία, που έχει όραμα, που έχει όρεξη. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης και όλη η παράταξη, εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Νομίζω πως οι πολίτες, έχουν καταλήξει, έκαναν το πείραμα, είδαν τα αποτελέσματα, και νομίζω ότι θα επιλέξουν αυτόν που μπορεί να κάνει την επανεκκίνηση και την επάνοδο. Τα έργα του Λαμπάκη απολαμβάνουμε. Αυτά συνέχισε η προηγούμενη δημοτική αρχή, τώρα θα έρθει ο Λαμπάκης να την πάει από εκεί που την άφησε».

The post Δωροθέα Αλλοίμονου – Χατζηγεωργίου: «Ο Β. Λαμπάκης είναι ηγέτης. Υποστηρίζει τα συμφέροντα του Δήμου».  appeared first on EvrosOnline.gr (Alexpoli.gr).

Πηγή
Author: EvrosOnline

Copyright © 2022 Evros NET