loader

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και γενικότερα στην παρουσίαση της προσωπικότητας. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, οι προσεγγίσεις θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι αποφάσεις θα είναι σκεπτόμενες, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε βελτίωση.

Οι μεθοδικές και συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, έμφαση θα δοθεί στην καριέρα και στην οικονομική εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα με αμεσότητα θα αξιοποιηθούν οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, στόχος θα είναι να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως υποστηρικτικά. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά, να ανανεωθούν και να δώσουν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες.

Σωστή θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με τη λογική. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να προσκολληθούν στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αισιοδοξία και θετικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την έντονη νευρικότητα.

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν λόγω της εργατικότητας σου από ανωτέρους σου. Είναι γεγονός ότι σου δίνουν την προσοχή και ακούν τα επιχειρήματά σου. Με επιμονή και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα θα καταφέρεις το καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο.

Μπορείς να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου καθώς αφήνεις τον φόβο στην άκρη και επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργεί προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν επιθετικά εναντίον σου και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή από στην δουλειά, η ανταγωνιστική προσέγγιση των πραγμάτων όμως θα σε ενοχλήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μπορείς να απολαύσεις την ημέρα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου αφήνοντας πίσω την νευρικότητα που έχει υπάρξει το προηγούμενο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα μαζί τους επικοινωνώντας σκέψεις και απόψεις και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Έχεις τη δυνατότητα να εξομαλύνει τις πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στις συνεργασίες σου. Κρατώντας τις ισορροπίες μπορείς να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή.

Η συντροφικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις τη σχέση σου εγκαταλείποντας τον εκνευρισμό που μπορεί να την έχει επηρεάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα δείξει από την αρχή το έντονο ενδιαφέρον της για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, όμως οφείλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αποβάλεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο είδους άσκησης που σε ικανοποιεί και θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις με τον κατάλληλο τρόπο τη νευρικότητα.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ό τι ασχολείσαι. Δώσε όλη σου την προσοχή στο να αποδώσεις όσο καλύτερα γίνεται και μην αφεθεί στην ένταση καθώς θα οδηγήσει σε προβλήματα με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου.

Η ρουτίνα στη σχέση μπορεί να δημιουργεί περίεργες καταστάσεις, δείξε καλή διάθεση στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να περιορίσεις την επικριτικότητα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν με δυναμικό τρόπο. Τα οποία ξεκαθαρίσματα προκύψουν θα λειτουργήσουν θετικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Πολλές μπορεί να είναι οι εκκρεμότητες που πιθανά σε προβληματίζουν επαγγελματικά και θέλεις να τακτοποιήσεις. Πάρε αποστάσεις καθώς οι ευαισθησίες σου δεν σε αφήνουν να επικεντρωθείς με ρεαλιστικούς όρους στα επόμενα βήματά σου. Μόνο με λογική και ωριμότητα μπορείς να κλείσεις ότι σε επιβαρύνει ψυχολογικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να προβληματίσουν τη σχέση σου. Προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσεις με το ταίρι σου σε γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και διεκδικούν να είναι και πάλι στη ζωή σου με σταθερότητα και λογική προσέγγιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να προβληθείς και να έρθεις πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και δημιουργούν τις συνθήκες για να σε βοηθήσουν, φρόντισε να περιορίσεις την απολυτότητα και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν.

Είναι πιθανόν να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες σε επαγγελματικό επίπεδο, φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στα θέλω και τον υποκειμενισμό δυσαρεστώντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Προσοχή σε ανατροπές σε ότι αφορά συνεργασίες εμπορικής φύσεως που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω πιθανές κόντρες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και να σε προβληματίσει με τις υποσχέσεις και τις προτάσεις που έχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να φτιάξουν το κέφι σου και να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να περάσετε όμορφα μαζί. Οι συζητήσεις που γίνονται δίνουν την ευκαιρία να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν πληγώσει στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος στις οποίες κινήσεις σου. Προτάσεις για νέες εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο.

Η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σήμερα στη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία για να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον δυναμισμό και την γενναιοδωρία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανασφάλεια και ο εγωισμός θα ταλαιπωρήσουν αρχικά εσένα και μετά έπειτα τους γύρω σου καθώς εκδηλώνεσαι με απότομο και εριστικό τρόπο.

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα καθώς προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε ότι σου δημιουργεί άγχος. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις σιγουριά και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή όμως η εγωκεντρική συμπεριφορά σου θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι σου και θα έχει αρνητικές συνέπειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η προσωπική σου φόβοι όμως δεν σου επιτρέπουν να την απολαύσεις και ο εκνευρισμός κυριαρχεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εσωστρέφεια κυριαρχία από το απόγευμα και μετά καθώς η ένταση της ημέρας μπορεί να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να μετανιώσεις για πεπραγμένα σου που θα στιγματίσουν τις φιλικές σχέσεις.

Οι κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι είναι δεδομένες καθώς επιδιώκεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσεις προβλήματα. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις εθιστικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των στόχων σου.

Η ανασφάλεια που νιώθεις είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσετε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα λειτουργεί ανακουφιστικά καθώς βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πρόσεξε το απόγευμα γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με ευκολία και να δημιουργήσουν εντάσεις.

Ένταση μπορεί να επικρατήσει το πρωί σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από αυτές. Δείξε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες όμως χρειάζονται ψυχραιμία και σύνεση για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει ανάσα φρεσκάδας. Ο αισθησιασμός και το πάθος ενισχύουν το δέσιμο που έχεις με το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό που θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα και προσμονή για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές απομονωμένος καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φοβίες που σε διακατέχουν. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε μονές και αναγνώρισε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Μπορείς να επικεντρωθείς στην επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πρακτικό και ρεαλιστικό επίπεδο καθώς στο μυαλό δεν είναι εύκολο να σε ακολουθήσει και μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα είναι καταλυτικά.

Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από παλιότερες καταστάσεις που ακόμα ταλαιπωρούν τις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς απωθημένα και φόβοι δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να προβληθείς και να γευτείς την κοινωνική καταξίωση μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου και να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απόλαυσε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω τη νευρικότητα και να περάσεις όμορφα με παρέες που σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται στην επαγγελματική σου ζωή για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε την απολυτότητα στην άκρη και επικεντρώσου με υπεύθυνη στάση τις ευθύνες που έχεις αναλάβει καθώς η προσπάθεια και η εργατικότητα που θα δείξεις θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις.

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.

The post Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET