loader

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, η αυτοπεποίθηση και ο αυθορμητισμός θα δώσουν δημιουργική ώθηση στις σχέσεις στις επαφές και στις συνεργασίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις, καλό θα είναι να οριοθετήσουν την ανυπομονησία, δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από την εσωτερική τους δίνη. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφορετικές απόψεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις. Σε θέματα αισθηματικά ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και για να κλείσουν ανοιχτοί χρηματικοί λογαριασμοί. Θα υπάρξουν εισπράξεις από χρηματικά ποσά που είχαν καθυστερήσει από τις προηγούμενες μέρες.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση, στις συζητήσεις θα γίνουν ξεκαθαρίσματα. Τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να βρουν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα και να καταλήξουν σε άμεση επανένωση. Σε κοινωνικό επίπεδο ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν, θα υπάρξει δυνατότητα να αναθερμανθούν παλιές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις φαίνεται να είναι πολλές όμως είναι ευχάριστες και αυτό είναι τελικά που σε ικανοποιεί. Μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται στα πρόσωπα που σου την ζητάνε καθώς φαίνεται να είχε πηγή σταθερότητας για πολλούς. Το θετικό πνεύμα κυριαρχεί σε όλες τις σχέσεις.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς βλέπει στα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται και αυτό σε ικανοποιεί. Συζητήσεις με ανώτερους σου για οικονομικά ζητήματα μπορεί να εξελιχθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο και τελικά να είσαι κερδισμένος αυξάνοντας το εισόδημά σου.

Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου καθώς το τρίγωνο της Σελήνης στον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στον Ταύρο απογειώνει τον πόθο και την έξαψη στη σχέση. Ο αδέσμευτος φρόντισε να εκμεταλλευτείς την γοητεία σου και να επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτή που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η θετική σου διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί σε όλες τις επαφές σου και είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που βρίσκονται δίπλα σου για να σε γεμίσουν χαρά και όμορφες στιγμές.

Οι συμφωνίες που μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς φαίνεται να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και αυτό να εκπέμπεις και στους γύρω σου. Οι συνεργάτες σου μπορεί να επιδιώξουν να κεντρίζουν την προσοχή σου όμως είναι βέβαιο ότι θα επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει στην σχέση σου το έναυσμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι σε παρέες για διασκέδαση θα βρεθούν πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον και θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και την καχυποψία και βρίσκεις δύναμη να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Η καλή σου διάθεση σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που κεντρίζουν την προσοχή.

Ήρθε η ώρα πιθανά να αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα που δεν αποκλείεται να σε απασχολούν. Οι ανατροπές σε θέματα επικοινωνίας και διαφήμισης μπορεί να σε ξαφνιάσουν και να σε εκνευρίσουν. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει.

Είχα δική σου στάση βοηθά να ξεπεραστούν προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με τον άνθρωπό σου. Ασχολήσου με ζητήματα πνευματικής φύσεως που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά και στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις ρίξει όλο σου το βάρος στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αυτό όμως και οργή στο να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τους γύρω σου με μεγάλη ευκολία κάτι που ενοχλεί σημαντικά και επηρεάζει τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά είναι πολλές και μπορεί να ετοιμάζεσαι για να δραστηριοποιηθείς και να δώσεις λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς όλη την ημέρα με ότι έχεις αναλάβει γιατί ο κορεσμός αυξάνεται και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί από τις απαιτήσεις την έντονη δράση.

Δεν αποκλείεται το ταίρι σου να νιώσει αδικημένος από τη συμπεριφορά σου καθώς φαίνεται να ασκείς κριτική με το παραμικρό και αυτό να δημιουργεί εντάσεις. Ιδιαίτερα το βράδυ φαίνεται να χάνεις το μέτρο και δεν αποκλείεται να του χρεώσεις πράγματα λανθασμένα δημιουργώντας ένταση και διάθεση για συγκρουσιακές καταστάσεις που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καλή διάθεση διαρκεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε όποια θέματα σε απασχολούν. Από το απόγευμα το άγχος φαίνεται να παίρνουν την θέση της χαράς και αυτό να επηρεάζει έντονα τις σχέσεις με το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και βρίσκεσαι.

Η ρουτίνα και οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να χρειάζονται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου καθώς φαίνεται ότι έχεις αναλάβει πολλά και καλείσαι να τα διεκπεραιώσεις. Σκέψου καλά πριν εκφραστείς γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει συναδελφικά πρόσωπα που θα αντιδράσουν απότομα.

Δεν θα διστάσεις να γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και καλό είναι να το αποφύγει. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα επιδιώξεις να βρεθείς σε παρέες που σου δίνονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες καθώς το άγχος και η κατήφεια κυριαρχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα δίπλα τους. Προσοχή δείξε στην έντονη κυκλοθυμία και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις πού θα παρεξηγηθούν.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζήτηση για θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείται να διαχειριστείς, όμως να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν πιθανές προτάσεις που σου γίνονται λόγω της υπερβολής που μπορεί να τις διακρίνουν. Προσοχή σε πρόσωπα που σου δίνουν φρούδες ελπίδες και μεγάλες υποσχέσεις.

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου, φρόντισε βέβαια να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις μαζί του γιατί η ένταση και η ευαισθησία σου πιθανόν να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η σκέψη θολώνει από αναμνήσεις και τραύματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία

Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα μακριά από ότι σε προβληματίζει καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να πάρεις αποφάσεις.

Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επικοινωνία με πρόσωπα το κοντινό σου περιβάλλοντος είναι αυτή που σε ευχαριστεί κυρίως και σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Δείξε την καλή σου διάθεση είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις καθώς θα βρεις στήριξη σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Οι συνεργασίες σου μπορούν να ανθίσουν αρκεί να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις τους συνεργάτες σου και να επιδείξεις κατανόηση σε ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να εκφράσουν. Εμπόριο και επικοινωνία καθίστανται άκρως σημαντικά για εσένα καθώς μπορούν να αποδώσουν πολλά και να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να εκφράζεις συναισθήματα και ανάγκες και αυτό να ικανοποιεί σημαντικά το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία σε εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σηματοδοτήσει ένα καθοριστικό κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και βοηθούν να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Από το απόγευμα και μετά φροντίζεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με απλά πράγματα που σε γεμίζουν.

Η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν βοηθά να προχωρήσουν οι πιθανές συνεργασίες και αυτό τελικά μπορεί να κοστίσει στην εξέλιξη τους. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε απασχολούν έντονα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις πού πιθανά μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και να αυξήσουν το εισόδημά σου.

Μην επιτρέψεις σε προσωπικές ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν στη σχέση σου και δώσε την ευκαιρία σε σένα και στο ταίρι σου να περάσετε υπέροχες στιγμές που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις το φλερτ, το πάθος, το έντονο παιχνίδι που απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου δείχνοντας ποια αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που είσαι. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που θα ενοχλήσει.

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις καθώς φαίνεται ότι έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες σου γιατί η καλή διάθεση επικρατεί και θα γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα σου.

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς υπάρχει η καλή επικοινωνία και η κατανόηση για να μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Ο αδέσμευτος κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την θετική σου διάθεση και την ανάγκη να δείξεις ότι μπορείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η εσωστρέφεια μπορεί να κυριαρχήσει ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά και να σε βάλει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που δεν βοηθά να βγεις από τους δαίμονες σου. Η τέχνη είναι αυτή που θα μαλακώσει την ψυχολογία σου και μπορεί να ισορροπήσει την διάθεσή σου καθώς έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά.

Παλιότερες υποθέσεις οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δώσεις οριστικές λύσεις που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ότι ζητήματα σε απασχολούν για να μην νιώθεις ότι έχεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Το να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι νιώθεις ότι σε προβληματίζει θα είναι ιδανικό για σήμερα καθώς φαίνεται να μπορείς να βρεις λύσεις μαζί του που θα σε ανακουφίσουν σημαντικά. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η άκρως χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες χωρίς να σε γνωρίσουν. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθά να πετύχεις στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο με μεγάλη ευκολία, κάτι που δημιουργεί έντονη ικανοποίηση και χαρά. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον που κινείσαι καθώς φαίνεται να βρίσκεις άμεσα λύσεις και να δραστηριοποιείσαι με τέτοιο τρόπο πού εντυπωσιάζεις και δημιουργείς στους γύρω σου αίσθημα εμπιστοσύνης.

Η θετικότητα και η παιδικότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να απολαύσεις το χρόνο που θα περάσεις με το ταίρι σου. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος, κεντρίζεις τα βλέμματα με το χιούμορ για την αισιοδοξία σου και πολλές μπορεί να είναι οι νέες κατακτήσεις που θα σε διεκδικήσουν.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: bessi

Copyright © 2022 Evros NET