loader

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική και πνευματική αναζήτηση, ο συναισθηματισμός θα είναι οριοθετημένος. Σκεπτόμενες θα πρέπει να είναι οι αποφάσεις και οι επιλογές, στις περιπτώσεις που γίνει ανάληψη ρίσκων θα πρέπει να αναλυθούν πολύ καλά οι πληροφορίες και τα δεδομένα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέα εγχειρήματα.

Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, οι καινοτόμες ιδέες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον, οι απόψεις θα έχουν τη δυνατότητα να πείσουν και να επηρεάσουν θετικά. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, το συναίσθημα θα είναι εξισορροπημένο με τη λογική. Ο ορθολογισμός θα βοηθήσει να μην υπάρξει προσκόλληση, ίσως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις απρόσωπες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί  καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάζουν σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τι πραγματικά αξίζεις.

Η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες προσωπικές αμφιβολίες. Το ταίρι σου είναι εδώ για να σε στηρίξει και να φτιάξει τη διάθεση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά καθώς τα παιχνίδια του μυαλού σε βοηθούν να βρεις το κέφι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δείξε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που νιώθεις προχωρώντας σε μελλοντικά σχέδια που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσένα. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς μπορείς να δώσεις τα φώτα σου σε πνευματικά ζητήματα εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η πρωτοτυπία μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό πεδίο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που είναι διαφορετικές και μπορούν να αποδώσουν. Το απόγευμα προσοχή στην επικοινωνία υπάρχει εκνευρισμός και μπορεί να σε εκθέσει εκτονώνοντας τον με απότομο τρόπο.

Η αισιοδοξία και το πάθος απογειώνουν τη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ευνοώντας τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με το μαγνητισμό και το πάθος που σε διακατέχει και αυτό θα είναι αρκετό για να κεντρίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σου είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσεις να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σε εκφράζουν πραγματικά. Η χαρά και η παιδικότητα που εκδηλώνεις έχει άμεσο αντίκτυπο στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα.

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη κατανόηση που χρειάζεται στις ανάγκες των άλλων. Παράλληλα δεν χάνεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό βοηθά στο να δείξεις αποφασιστικότητα όταν απαιτείται λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Το πάθος και η αισιοδοξία δεν λείπουν από τη σχέση σου. Είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία με νέο πρόσωπο που μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σχέδια και ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο παρορμητισμός σου όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα ενοχλήσουν γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φιλτράρει τις πολύ καλά τι θέλεις να πεις πριν εκφραστής.

Πάρε πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι είναι αυτό που σε συμφέρει και τι όχι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της οριστικής σου διάθεσης καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους συνεργάτες σου και να οδηγήσει σε κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όποια θέματα μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που δημιουργεί ένα ιδανικό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή με την επιστροφή του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα φτιάξουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Το κέφι και η χαρά θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από όλα τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Η μέρα μπορεί να έχει ευχάριστες επαφές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς οι προτάσεις μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και να έχουν σημαντική εξέλιξη για εσένα. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο.

Υπάρχει αισιοδοξία στη σχέση σου και αυτό βοηθά να υπάρξει ωριμότητα στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχουν προκύψει στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα έχουν προϋποθέσεις για να είναι σταθερές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν δημιουργήσει δυσαρμονία. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ήρεμος σε αυτά που έχεις να πεις.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει σε σχέση με τις συνεργασίες σου μπορεί να δημιουργήσουν ένταση όμως είναι βέβαιο ότι δεν έχεις ανταγωνιστικές προθέσεις, κάτι που μπορεί να χρεωθείς. Προσοχή καθώς άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες συνεννοήσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές συζητήσεις στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να προκληθούν εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν την πορεία που θέλεις να χαράξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη νευρικότητα που δεν αφήνει περιθώρια να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς και να πετύχεις. Φρόντισε όμως να μην είσαι σκληρός και απόλυτος στις ιδέες σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να διανύσει ένα σημαντικό διάστημα θετικών εξελίξεων καθώς τα σχέδιά σου έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης. Αξιοποίησε την ωριμότητα και την μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να δείξει στους ανωτέρους σου τις πραγματικές σου προθέσεις και ικανότητες.

Η διασκέδαση και η αισιοδοξία κατακλύζουν τη σχέση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικά σχέδια πού μπορείς να δρομολογήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα σε γεμίσει χαρά με το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα καθώς για εσένα είναι σημαντικό να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες και στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι η αμέλεια και η αυθάδεια μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Μπορείς να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση για να προσπαθήσει σκληρά ώστε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε εξαιρετικές εξελίξεις, όπως η βελτίωση του εισοδήματος σου.

Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω καχυποψία και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας έντονη συναισθηματική αναστάτωση, δώσε την ευκαιρία για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι αγαπημένα και μπορούν να αντιληφθούν τις πρωτοποριακές ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτή την διαδικασία να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα στιγματίσουν τη ζωή σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς φαίνεται να ανοίγει ένας νέος δρόμος μπροστά σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που σου ταιριάζουν καθώς μπορείς να ανταποκριθείς ιδανικά σε αυτές.

Το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι σημαντικό και για τους δύο καθώς θα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ομάδα και να επικεντρωθείτε στον κοινό σκοπό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό να μην γίνει έντονα επιθετικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι που θα γίνει έντονες αντιδράσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα δείξουν τη διάθεση που περιμένεις και θα υπάρξουν συμπεριφορές ανάλογες με τις δικές σου.

Διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους με απότομο τρόπο. Μην δυναμιτίζεις το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί αυτό μπορεί να σου στοιχίσει.

Ο υπερβολικός παρορμητισμός και η διάθεση να χειραγωγήσεις το ταίρι σου δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση, αντίθετα θα οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι πιθανό να αφήσεις περιθώριο σε νέο πρόσωπο να έχει χώρο στη ζωή σου κρατώντας τις ισορροπίες, φρόντισε να συμβιβαστείς και με τις ανάγκες του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα. Οι υπερβολές δεν θα ευνοήσουν το κλίμα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διασώσεις τις κοντινές σου σχέσεις.

Δυσκολίες πιθανά να αντιμετωπίσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό ότι πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι μπορεί να προσπαθήσουν να κερδίσουν περισσότερα από ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις με υπόγειο τρόπο. Άκουσε το ένστικτό σου και μην οδηγείς την κατάσταση στα άκρα.

Η επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζεσαι θα παίξουν χαρακτηριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απότομος και απόλυτος δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή καθώς η υποψία και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, βρίσκεις το χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν.

Η κυκλοθυμία σου το πρωί μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο σε πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μην έχουν την πορεία που θέλεις για να υπάρξει απογοήτευση.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να έχει το πάνω χέρι και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσεις στη σχέση σου απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εντείνει την οικειότητα και την ασφάλεια.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET