loader

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις εργασιακές υποχρεώσεις, θα υπάρχει ανάγκη για ολοκλήρωση και τακτοποίηση. Ζητήματα οικονομικής φύσης και εργασιακές εκκρεμότητες θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν με τρόπο άμεσο και μεθοδικό.

Στόχος θα είναι να μπουν σε μία τάξη τα τρέχοντα για να μην υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση και άγχος. Οι συνεργασίες θα προχωρήσουν σε σοβαρό επίπεδο, δεν αποκλείεται κάποιοι να βρουν νέα εργασία, καλό θα είναι να συντονιστούν οι προσπάθειες. Αναγκαίο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση, στις συζητήσεις θα πρέπει να υπάρξει διαλλακτικότητα και συμβιβαστική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώνεται στο μυαλό και αυτό σε απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έχεις την διάθεση να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα, σχέδια και απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις τα πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να αξιολογήσει τις πιθανές ιδέες που θα σου προσφέρουν καθώς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στα μελλοντικά σου σχέδια.

Προσεκτικές κινήσεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που σκόπιμα θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα ή εσύ είσαι αυτός που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει. Οφείλεις να αποστασιοποιηθείς για να δεις με αντικειμενικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν ευχάριστη κατάληξη καθώς διέπονται από ειλικρίνεια και εκφράζονται άμεσα τα βαθύτατα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον, εντυπωσιάζεις με τον ουσιαστικό και ξεκάθαρο λόγο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στροφή στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ανάγκη για αρμονία που υπάρχει στη ζωή σου. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν καταλυτικό ρόλο και μπορείς να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Σου δίνουν όλα τα εχέγγυα για να νιώσεις σταθερότητα και αισιοδοξία.

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται αισιόδοξα καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Η σταθερότητα στον βηματισμό σου θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε μελλοντικές επιδιώξεις που μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, αρκεί να καταβάλλεις την προσπάθεια που απαιτείται.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα καλύπτεται με ευκολία από το ταίρι σου καθώς βρίσκεται δίπλα σου για να σε γεμίζει χαρά. Αν είσαι αδέσμευτός/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα λειτουργήσει καθοριστικά στην προσωπική σου εξέλιξη και κοσμοθεωρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό τελικά σε βοηθάει να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο επικοινωνούν αιφνιδιαστικά με σένα ανεβάζοντας την διάθεσή σου.

Τα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλά και δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις θέτοντας στόχους που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να προσηλωθείς σε αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα για εσένα και το ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός εκτοξεύει τα συναισθήματα στα ύψη. Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά με την επιστροφή του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο περιβάλλον σου τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βοηθά να σου δείξουν εμπιστοσύνη και να υπάρχει ιδανική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου που σου προσφέρει χαρά.

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς υπάρχει καλή συνεννόηση και προσπάθεια για την επιτυχία τους. Θετικό κλίμα δημιουργεί και η γενναιοδωρία σου καθώς αυτό αρέσει και λειτουργεί ευεργετικά σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Νέες προτάσεις μπορεί να εξελιχθούν άκρως αξιόλογα.

Υπέροχη η ατμόσφαιρα σήμερα στη σχέση σου. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που αγαπάς καθώς αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που ήρθε για να μείνει στην ζωή σου και να σε γεμίσει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η διεισδυτικότητα που έχεις σε βοηθά να αντιληφθείς σκέψεις και φόβους που μπορεί να ακινητοποιούν τους άλλους.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με ακίνητα καθώς έχεις την διάθεση να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που πιθανά δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου καθώς όσο περνάει μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να υπάρξουν εξαιρετικές συμφωνίες.

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις εκδηλώνεται και σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι κάνει χαρούμενο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα γεννήσει νέες ιδέες για το μέλλον και την προσωπική σου πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η νευρικότητα στην οικογένεια μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Ήρθε η στιγμή να δεις ρεαλιστικά ότι κάποιες συμπεριφορές σου πρέπει να μείνουν στο παρελθόν γιατί μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε γενικότερο πλαίσιο στη ζωή σου. Ο αρνητισμός δεν θα σε βοηθήσει.

Οι συνεργασίες μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Επέλεξε να συνθέσεις ιδέες που μπορεί να είναι διαφορετικές από το να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι οι εξουσιαστικές διαθέσεις δεν εξασφαλίζουν τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Μην προσπαθείς να εξουσιάσει στο ταίρι σου καθώς αυτό που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ένταση και να έρθεις σε ρήξη. Τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Ο αδέσμευτος φρόντισε να αποφύγεις να δώσεις κατευθύνσεις κατά το δοκούν σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου για να σου χαρίσει χαρά και γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η περιέργεια και η αναστάτωση που νιώθεις οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να παρατηρείς τους γύρω σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε ακραίες αντιδικίες και σε λόγια που θα πληγώσουν.

Η ένταση με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα σε ωφελήσει καθώς οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να προσπαθήσεις διαισθητικά να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις στην διάθεσή σου καθώς εμμονές και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι τη στιγμή να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε μία σχέση και μπορεί να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και τις ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή περισσότερο με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά μαζί τους χτίζοντας γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

Οι επαγγελματικές σου επιλογές λειτουργούν ευεργετικά στην καριέρα σου καθώς έχεις την ευκαιρία να αναγνωριστείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να ικανοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις έχεις από τους ανωτέρους σου.

Η κοινή πορεία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη λογική και την ωριμότητα που δείχνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει νευρικότητα μεταξύ σας που θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις την ένταση στην άκρη που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα.

Η καθημερινότητα κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς και να δεις με αισιοδοξία τους μελλοντικούς του στόχους. Μην εγκλωβιστείς σε αντιδικίες και προσπάθησε να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις και οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύπτουν κενά σε εμποδίζουν την ολοκλήρωση των προτεραιοτήτων σου.

Τα έντονα συναισθήματά σου για το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να επηρεάζονται από το άγχος και την επικριτική σου διάθεση, φρόντισε να διαχειριστείς αυτή σου την ψυχολογία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, όμως δεν είναι εύκολο να αφεθείς γιατί επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικοινωνείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε βοηθά να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις. Δεν αποκλείεται οι κινήσεις σου να σε φέρουν πιο κοντά σε ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να πραγματώσεις ότι αποτελεί φιλοδοξία σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε εξελίξουν καθώς δείχνεις μέσα από αυτά την σοβαρότητα και την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την καριέρα σου.

Η ρεαλιστική προσέγγιση που έχετε με το ταίρι σου για τα σχέδιά σας βοηθά να συντονιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα για περαιτέρω δράση. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από τον φιλικό περίγυρο που επιδιώκει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ένταση πού υπάρχει μπορεί να ξεπεραστεί καθώς βρίσκεις τα πατήματά σου και έρχεσαι σε επαφή με το κέντρο του εαυτού σου κάτι που σε ισορροπεί. Πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αφήνεις τίποτα να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και καχυποψία για τους γύρω σου.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα ώστε να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτο και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε οδηγήσουν σε ιδανικές επιλογές και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή καθώς αφήνεις πίσω τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και δημιουργούσαν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε φορτίσει συναισθηματικά στον απόλυτο βαθμό.

 

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET