loader

Συνεχίζεται η επίδραση της Σελήνης στον Τοξότη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ψυχολογική και συναισθηματική τόνωση. Φεύγουν οι εσωτερικές συγκρούσεις και οι αμφιταλαντεύσεις, θα υπάρξει σταθεροποίηση. Οι στόχοι θα είναι συγκεκριμένοι, αυτό θα βοηθήσει να είναι οι ενέργειες άμεσες και πιο αποφασιστικές.

Στα επαγγελματικά ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις και για υλοποίηση, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να υπάρξει άνοδος και θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο οι επαφές θα είναι αυθόρμητες, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική έκταση.

Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, θα γίνουν προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για κοινωνικοποίηση και συναναστροφές, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη.

Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι φιλοφρονήσεις και οι ευχάριστες συζητήσεις θα καταφέρουν να τονώσουν τις διαθέσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν σταθερές βλέψεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν τα συναισθήματα και να ανανεωθούν οι επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η λανθασμένη προσέγγιση που μπορεί να έχεις σε θέματα που αφορούν τον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Προσπάθησε να απολαύσεις την επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε χαροποιούν και μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί τελικά να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

Η καθημερινότητα έχει δυσκολίες και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη να επικεντρωθείς σε ότι σε αγχώνει καθώς το μυαλό δεν είναι συγκεντρωμένο και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού χώρου καθώς τα συμπεράσματα δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπεις σε λανθασμένα μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, οι υπερβολικές απαιτήσεις και υποσχέσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να χαρείς τις στιγμές επικοινωνίας με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλά θα κάνεις βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που μπορεί να εντυπωσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μερα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου όμως είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις προσεκτική διαχείριση και αυτό να έχει κόστος στον προϋπολογισμό σου. Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες μπορεί να σου δοθούν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις μακριά από την διάθεση να επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες.

Η τάση του να επιμένεις με δυναμισμό στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να προκαλέσει προστριβές στην αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντική νέα γνωριμία, μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό και την εύκολη διάθεση για παρεξηγήσεις να επικρατήσουν δημιουργώντας εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για να αντιληφθείς αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τι σχέσεις με τους γύρω σου καθώς οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι εξωπραγματικές και μία επιτεύξιμες.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τις συνεργασίες σου καθώς η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις που δεν είναι κερδοφόρες για εσένα. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κοιμηθείς.

Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες με λανθασμένο τρόπο και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της προσωπικής του ζωής. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν σκοπιμότητες που δεν είναι εμφανείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και να εκφράσεις πιθανά ζητήματα που σου δημιουργούν φόβους θα οδηγήσει στην σταθεροποίηση των σχέσεων και σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για νέα σχέδια και φιλοδοξίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε διαθέσεις αλαζονείας και απαξίωσης που δεν βοηθούν στην συμπόρευση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Το ταίρι σου αποτελεί σταθερό πυλώνα στη ζωή σου και με τη συμπεριφορά του σε βοηθά να ξεφύγεις από φόβους και εμμονές που μπορεί να ταλαιπωρείσαι. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της σταθερότητας. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες σου.

ΛΕΩΝ

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET