loader

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, ευκαιρίες θα υπάρξουν για επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε θέματα που στο παρελθόν είχαν μείνει άλυτα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικά άτομα, θα υπάρξει δυνατότητα για επανένωση.

Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, στην άκρη μένει η άρνηση και η πεισματική αντίδραση. Θέματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στην μέση ή δημιουργούσαν ένταση τώρα θα μπορέσουν να επαναξιολογηθούν πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν θα πρέπει να δοθεί επιπλέον καθυστέρηση στις οικονομικές εκκρεμότητες. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να μπουν σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή, προσοχή στην ανυπομονησία, στην εσωτερική ένταση και στην απαιτητικότητα. Στις συζητήσεις που θα γίνουν δεν θα υπάρξει χαλαρότητα, ίσως να δημιουργηθούν πιεστικές καταστάσεις για να δοθούν εξηγήσεις ή οριστικές απαντήσεις. Η συναισθηματική πίεση θα οδηγήσει σε λάθη και σε απότομες αντιδράσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Στις δύσκολες καταστάσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και καλλιεργημένη υπομονή, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις εξάρσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, χαλαρώνουν οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις και εξομολογήσεις. Λύνονται οι παρεξηγήσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και εργασιακές, οι επαφές θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις πολύτιμο χρόνο με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό σε γεμίζει ασφάλεια και χαρά, καθώς μπορείς να απολαύσεις μαζί τους συζητήσεις που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και σε βοηθούν να σχεδιάσεις με προσοχή τους στόχους σου.

Μπορείς να αντιμετωπίσεις με θετική σκέψη τα όποια ζητήματα προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δεν χάνεις την λογική σου και διακρίνεις γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς. Η ωριμότητα και η μεθοδικότητα συνδυάζονται μοναδικά με την καλή διάθεση και αυτό λειτουργεί εξαιρετικά και σε ομαδικό επίπεδο.

Εξαιρετική διάθεση υπάρχει σήμερα στη σχέση σου καθώς απολαμβάνεις το χρόνο με το ταίρι σου που είναι γεμάτος πάθος και υπέροχα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει συναισθηματικά και ήρθε για να μείνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο ξανά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδίσουν εις βάρος σου. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου καθώς οι αυταπάτες και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να δράσουν ανεξέλεγκτα στην διάθεσή σου επηρεάζοντας αρνητικά την σχέση σου και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία που δεν αφήνουν περιθώρια να λύσεις ζητήματα με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς θα είναι άκρως συγκρουσιακές και μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Οι κόντρες για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορεί να είναι πολλές καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αδιάλλακτος και συγκρουσιακός για να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Καλά θα κάνεις να αφήσεις το ομαδικό πνεύμα να επικρατήσει και να περιορίσεις απολυταρχικές τάσεις που τελικά δεν θα σε ωφελήσουν.

Ξέρεις τι ζητάς από τον/η σύντροφό σου και φροντίζεις να του το δείξεις ξεκάθαρα καθώς η ωριμότητα χαρακτηρίζει τις σκέψεις και τις δράσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορείς με σταθερά βήματα να αφεθείς σε νέο πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή του σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που εγείρουν καχυποψία. Είναι σημαντικό να αφήσει στην άκρη την εριστική διάθεση για να περισώσεις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και να σε οδηγήσουν να αλλάξεις πλεύση σε ότι αφορά τα όνειρά σου.

Η επαναστατική διάθεση που δηλώνεις ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης σου και δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή γιατί η απομάκρυνση από το ταίρι σου είναι πιθανή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσει πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος με το ενδιαφέρον του, η καχυποψία σου είναι έντονη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια εμμονές και φόβοι που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις σου. Προσοχή στις συζητήσεις καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Η ένταση στον εργασιακό χώρο μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε μελλοντικές επιδιώξεις. Είναι σημαντικό να περιορίσεις το άγχος καθώς σε οδηγεί στο να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές και θα στο δείξουν ξεκάθαρα.

Μπορείς να γίνεις ακραία υπερβολικός στη σχέση σου κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεις τις σκέψεις σου γιατί ο δογματισμός δεν θα βοηθήσει να προσεγγίσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να στραφείς σε επιμορφωτικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη να καλλιεργήσεις το πνεύμα είναι αυτή που σε καθοδηγεί στις επόμενες κινήσεις σου.

Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σε εργασιακό επίπεδο. Φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να μην μπεις σε συγκρουσιακή διαδικασία με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαλάσουν το κέφι και τη θετική διάθεση.

Αισιοδοξία και ρομαντισμό πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που φαίνεται ιδανικό για εσένα και γεννά μοναδικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα οικογενειακά πρόσωπα είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές μαζί τους που σε γεμίζουν τρυφερότητα. Προσοχή το πρωί καθώς μπορεί να γίνεις απότομος λόγω του εκνευρισμού που σε διακατέχει και να προκληθούν αντιπαραθέσεις.

Η ένταση στις συνεργασίες σου κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν δείχνεις να έχει στην απαιτούμενη ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις πιθανά ζητήματα που προκύπτουν. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες και μπορεί να κοστίσουν την καλή επικοινωνία και την κατανόηση που βρίσκεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η ένταση που μπορεί να επικρατήσει με το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για ρομαντικές στιγμές, μην επιτρέψεις σε αρνητικές σκέψεις να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα ενδιαφερθείς για το φλερτ και για να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα καθώς η κυκλοθυμία κυριαρχεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα φέρνει σημαντικές ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν ξαφνικά κοντά σου και άλλα που θα απομακρυνθούν αιφνιδιάστηκα από εσένα. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Αιφνιδιαστικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στα επαγγελματικά σου το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και αυτό να απομακρύνει συνεργάτες από κοντά σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου, παράλληλα το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και το ταίρι σου. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές ρήξεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που θέλει να εισβάλει στη ζωή σου, οι ανασφάλειες και η κατήφεια δεν θα βοηθήσουν στην θετική έκβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου. Χάνεις το μέτρο με τη νευρικότητα που δείχνεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν σημαντικά οι σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο εξελίσσονται ιδανικά για εσένα καθώς δείχνεις πραγματικά ότι η γρήγορη αντίληψη και το μεθοδικό σκεπτικό σου μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου αλλά και πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να έχει θετική εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο.

Προσοχή σε λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν κόστος για τη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, δώσε τον κατάλληλο χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η διάθεση να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειας είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει στην ημέρα αποφεύγοντας έτσι πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να μην γίνεσαι υπερβολικός λόγω της έντονης κυκλοθυμίας και να προστατεύσεις τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα που σου δίνουν πολλά.

Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να ιεραρχήσεις διαφορετικά τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Το να βρεις το σωστό πλαίσιο θα σε βοηθήσει στο να ανταποκριθείς στις σημερινές απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε εκνευρίζουν ανατρέποντας τα σχέδιά σου.

Η ανάγκη για να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου μπορεί να ανατραπεί λόγω του εγωισμού και του πείσματος που θα σε φέρουν τελικά σε δύσκολη θέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σου, φρόντισε να συγκρατήσεις την ένταση που εκδηλώνεις λόγω φόβων και ελλείμματος αυτοπεποίθησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και σκληρός μαζί τους. Αυτό θα οδηγήσει στην απομάκρυνση αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις και γίνεις απότομος.

Προσπαθείς να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτή σου η προσπάθεια είναι σκληρή. Καλά θα κάνουν να αποφύγεις την απολυτότητα και να δώσεις την ευκαιρία στους συνεργάτες σου να εκφράσουν πιθανές απόψεις που τελικά μπορεί να βρεις ενδιαφέρουσες και να σε κινητοποιήσουν.

Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις νιώθεις. Είναι αυτό που θα σε γεμίσει χαρά και θα σε βοηθήσει να βρεις το πραγματικό νόημα της ζωής. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει την διάθεσή σου και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και κέφι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολούν έντονα όμως αυτό δεν πρέπει να επιτρέψεις να σου δημιουργήσει κατήφεια και άγχος. Απόλαυσε την ημέρα με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και κυρίως δημιουργούν την αίσθηση της σταθερότητας που τόσο αναζητάς στη ζωή σου.

Η καριέρα παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς σκέφτεσαι τις επόμενες κινήσεις σου και πως θα μπορέσεις να ωφεληθείς και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αδιαλλαξία που δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς ευέλικτα και δείξε ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι κι αν σου ζητηθεί.

Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια καθώς είναι δίπλα σου για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθει σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 appeared first on Pame Evro.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: Katerina

Copyright © 2022 Evros NET