loader

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Τουλάχιστον δύο κραυγαλέες περιπτώσεις απασχόλησαν τόσο τα τοπικά, όσο και πανελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σχολιάζοντας τρεις διαφορετικές υποθέσεις και εστιάζοντας στην πρόσφατη περίπτωση του δημοσιογράφου Θανάση Ζωγράφου, ένα μεταξύ αυτών ενώ κάνει λόγο για “αλλεργία” σε ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία, αναφέρει:

Η απαγόρευση αξιοποίησης αποδεικτικών στοιχείων είναι αδιανόητη, κυρίως όταν αυτά είναι βίντεο. Δηλαδή είναι de facto αξιόπιστα, σε αντίθεση με τους μάρτυρες.

Ειδικά μάλιστα στην υπόθεση με τον δήμαρχο κατά δημοσιογράφου, τα βίντεο που τελικά αποκτήθηκαν, λίγες ώρες μετά από την αυτόφωρη διαδικασία δίκης του δημοσιογράφου… 

Αποκαλύπτουν ότι τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπαν ψέματα στο δικαστήριο.

Και το δικαστήριο καταδίκασε τον δημοσιογράφο με βάση τα ψέματα.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και δεν εισερχόμαστε ακόμη σε λεπτομέρειες της αντιδικίας που αφορά χρωστούμενα του δήμου στον δημοσιογράφο και ψευδή παρουσίαση από τον δήμαρχο σχετικά με το ποιός έκανε το έργο. 

Είναι αξιοσημείωτο όμως ότι αν και ο δήμαρχος Ζαμπούκης (πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου) είχε τρεις μήνες περιθώριο για υποβολή μήνυσης, αυτός έφυγε από το δημοτικό συμβούλιο για να κινήσει διαδικασία αυτοφώρου κατά του δημοσιογράφου για εξύβριση και διατάραξη της συνεδρίασης. 

Αν και την αναταραχή την προκάλεσαν οι χειρισμοί του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που ξεσήκωσαν τους συμβούλους – όπως φαίνεται στο βίντεο – που αγνόησαν οι πρόεδρος και εισαγγελέας.

Ο δημοσιογράφος άσκησε ταυτόχρονα μήνυση για απειλή εναντίον του από τον δήμαρχο, που είναι πολύ σοβαρότερο αδίκημα.

Ο δήμαρχος όμως δεν συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου, μήπως διότι είναι δικηγόρος;

Τον Απρίλιο του 2021 ο ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης άλλαξε την παράγραφο 1 του άρθρου 31 του Κώδικα Δικηγόρων (ν.4194/2013) καταργώντας ειδικά και μόνο για τους Δημάρχους την αναστολή άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος.

Δεν είναι γνωστό αν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης (που στηρίχθηκε από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ) ασκεί μάχιμη δικηγορια μαζί με την δημαρχία.

koumanto.gr: ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΗ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ… Από το το οποίο πήραμε το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Σε άλλο θέμα επίσης, θα επανέλθουμε και θα αναφερθούμε λεπτομερώς, σε ΟΛΑ όσα συνέβησαν στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας.

ΜΕ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Από την πρώτη αντίδραση στο Δημοτικό Συμβούλιο… 

Μετά στο Αστυνομικό τμήμα που με όσα εκεί συνέβησαν καταργείται κάθε έννοια Προστασίας Του Πολίτη, αφού κάποιοι εκείνη την βραδιά μετέτρεψαν το γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας… Σε “Γραφείο Προστασίας του Δημάρχου”

Που ενώ μηνύθηκε για απειλή, εκτός από μορφή ιδιότυπης “ασυλίας” ΠΑΡΑΝΟΜΑ θεωρώ, του προσέφεραν την άνεση, τον χώρο και κάθε δυνατότητα για σχεδιασμό, οργάνωση και διαχείριση της κατάστασης με διάφορες διευκολύνσεις…

ΤΟΣΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!

Το χειρότερο; Υπολογίζοντας στην κούραση ή την σύγχυση που σε τέτοιες περιπτώσεις προκαλεί η γενικότερη αναστάτωση και υποτιμώντας την νοημοσύνη μας…

ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ(!)(;) ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ!!!

Ωστόσο η ικανότητα της υπεράσπισής μου, η παρατηρητικότητα και η επιμονή της, ανάγκασαν τον Αστυνομικό Υπάλληλο, να παραδεχτεί την αλήθεια και παρουσία μου… 

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ… ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!

Ένα απίστευτο γεγονός και μια ακόμα πράξη, που αναδεικνύει και υπογραμμίζει τους ισχυρισμούς μου. 

Διαπίστωση που υποστηρίζει τα καταγγελλόμενα και γενά πολλές περαιτέρω υποψίες, 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

Είπαμε. Αρχή, μέση και τέλος. 

Μέχρι στην αίθουσα του δικαστηρίου και την καταδίκη μου, για την οποία είναι οφθαλμοφανές ότι αποφασίστηκε με δίκαιη κρίση ίσως…

Αλλά για κατηγορίες, ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ “ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ” ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!  

Θανάσης Ζωγράφος

Email: info.dimosiotita@gmail.com

Κιν. Επικοινωνίας 6948961006

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Copyright © 2022 Evros NET