loader

Να μας συγχωρέσει ο “Δήμος για όλους” που δεν καταλάβαμε τι ακριβώς θέλει να μας πει ο επικεφαλής τους για το ΚΤΕΛ. Ηρθαν και  μιλήσαμε (κάπως έτσι) και τα συμφωνήσαμε. Με συγχωρείτε πολύ δηλαδή. Η υπόθεση ΚΤΕΛ έχει καταλήξει να γίνει θεατρικό μονόπρακτο.

Έφταιξαν δηλαδή (ς) όλοι οι προηγούμενοι, που κι εκείνοι, λύσεις πρότειναν και εργάστηκαν γι’ αυτό το θέμα; (επί δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, λόγου χάριν, υπήρξε οικόπεδο στα ανατολικά. Τώρα δεν γίνεται ή δεν μας κάνει ανατολικά . Δεν δέχονται οι σιδηρόδρομοι. Μια χαρά. Όλα καλά). 

Στο νεότερο Ελληνικό κράτος  πάντως, να ξέτε, το πρώτο μονόπρακτο  γράφτηκε στο Ναύπλιο το 1832 και είναι η κωμωδία «Γάμος άνευ νύμφης» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή. Με όλη τη συμπάθεια και την κατανόηση πάντως, απέναντι στους ιδιοκτήτες αλλά και τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ.. όσο να ‘ναι, κουραστήκαμε!! 

Μήπως φταίτε τελικά κι εσείς λιγάκι ή αρκετά ίσως εκεί, στο ΚΤΕΛ;

Δεν μπορεί τόσα χρόνια λοιπόν (αμέτρητα) ο μόνος που κατάλαβε το μαθηματικό αυτό πρόβλημα και το έλυσε με τη μία, να είναι ο σημερινός κύριος Δήμαρχος.

Δηλαδή τόσα πράγματα δεν γίνονται με έργα σ’ αυτή την πόλη και πήγε και έλυσε το θέμα ΚΤΕΛ;; κομματάκι ακατόρθωτο, δε νομίζετε;;

Αυτό…το ΣτΕ πάντως, με την απόφαση του.. Θα κλείσει πολλά σπίτια να μου το θυμηθείτε.

Σου λέει ο άλλος, αγαπώ τον τόπο μου…θέλω να προσφέρω ( κυλά στο αίμα του η προσφορά) και τσουπ τσουπ, νάτες οι διαφημισούλες, νάσου και τα τοπικά δημόσια έργα νομίμως από τις οικονομικές επιτροπές. Εύγε στη Νέα Δημοκρατία που είχε τέτοια πρωτοπόρα σκέψη.

Αλήθεια, εκείνος ο τοπικός Λέων της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Έβρου τι να κάνει άραγε;; θέλουμε λίγο μάθημα νομίζω και μας λείπει. Έχουμε να τον ακούσουμε από τότε, που βγήκε σε 2 Ραδιόφωνα της πόλης και μας έλεγε διάφορα για την τάση – προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας προς την κεντροαριστερά και ότι δεν ενοχλεί το κόμμα του…το τι πιστεύει ο κάθε δήμαρχος ιδεολογικά για να τον στηρίξει (ίσως, εάν) στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 – (κι ας είναι και στα καλά καθούμενα δήμαρχος. Εκεί που καθόταν, δηλαδή στην ησυχία του, ξαφνικά δήμαρχος. Δεν πειράζει καθόλου) – ενώ σίγουρα θα τον ενδιαφέρει όμως, αυτόν και το κόμμα του, οι δεξιοί δήμαρχοι να συνεχίζουν να πιστεύουν και να πειθαρχούν απέναντι στη Νέα Δημοκρατία., εδώ θα τον πείραζε. Θα τρελαθούμε τελείως με όλους αυτούς τους μεθοδικά ατάλαντους.

Ευτυχώς γίνεται ή μάλλον θα γίνει η πλατεία στον οικισμό των Λουτρών. Ανάπλαση το λένε αυτό.. Πληρώνει το κράτος νομίμως τον εκάστοτε Δήμο  (όλα κι όλα, γκοτζαμ κράτος είναι αυτό) και αναπλάθεται η πλατεία στο πατ κιούτ. Subito. Μη με ρωτήσετε άλλα. Έλεος!!

“Ξυπνάτε κοροϊδάρες, αρχίζει το μάθημα, μας έλεγε ένας δάσκαλος στο δημοτικό.” Ακόμα το φοβάμαι αυτό. Να, κάθε τόσο και λιγάκι, να πιάνομαι κορόιδο και να πιάνεστε κορόιδα κι εσείς, με όλους αυτούς τους Ιεζεκιήλ δίπλα μου και δίπλα σας. Είχε δίκιο λοιπόν ο δάσκαλος τότε, όταν πρόβλεψε το αχανές και μάταιο μέλλον!! Κοροϊδάρες, ξυπνάτε!!

Κύριε Μυτιληνέ καλησπέρα. Πολύ ωραία τα είπατε στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της επέκτασης του πολεοδομικού σχεδίου. Να μιλήσουν οι επιστήμονες και μετά οι άλλοι, οι δεύτεροι επιστήμονες είπατε και πως οι πυλώνες της ΔΕΗ θα μπορούσαν να φύγουν από εκεί (να φορτωθούν λέω εγώ, σε κάρα και αμαξιτή να πορευθούν στο πάνθεον των γνώσεων και επιστημών) για να γίνει η επιπλέον επέκταση και να περιλάβει κάποια χωράφια επιπλέον.

Να φύγουν οι πυλώνες λοιπόν. Συμφωνώ κι εγώ.

Κι εσείς κύριε Φαλέκα να μη χώνεστε με την άποψη σας, ότι αυτό δεν γίνεται και  ότι αυτό αποκλείεται. Όλα γίνονται. Η καλή κουβέντα φέρνει λύσεις. Μια υπενθύμιση μόνο. Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πολύ μικρή πόλη ακόμα. Μη βιάζεστε. Πολύ μικρή. Με πληθυσμό κάτω των 60.000 κατοίκων. Τα υδρόμετρα προφανώς κύριε δήμαρχε είναι αρκετά διότι από κάθε οικογένεια, τα τέκνα της οικογένειας, όταν μεγαλώσουν πηγαίνουν σε καινούργια, σε άλλα σπίτια, για να φτιάξουν κι αυτά τις οικογένειες τους και ούτω. Επίσης σε κάποια κτήματα εκτός σχεδίου που αγόρασαν κάποιοι και πηγαίνουν μία στο τόσο. Η πόλις είναι μικρή λοιπόν. Μη προτρέχετε. Όπως και η περιβόητη βάση των Αμερικανικών συμφερόντων και κατ’ επέκταση του ΝΑΤΟ  (ας μην μπαίνουμε σε τέτοιες αναλύσεις θα έλεγα. Τύπου, άνοιξε μια πόρτα και μπήκα). Ας μιλήσουμε για τα χωράφια θα έλεγα κι ας τα αφήσουμε αυτά τα δαιμόνια σχέδια για τους κατάλληλους επιτελείς και διπλωμάτες κύριε Μιχαηλίδη που παρολίγον να σας ξεχνούσα. Καλησπέρα, τώρα που σας θυμήθηκα.

Μία ερώτηση. Μόνο μία. Με την επιπλέον επέκταση, συμφωνείτε;; είναι αλήθεια ότι εμπλέκονται εκεί δημοτικοί σύμβουλοι που κακώς ψήφισαν εφόσον είχαν οι ίδιοι συμφέρον, όπως καταγγέλει η παράταξη του κυρίου Λαμπάκη;; Αν ναι, ποιοι είναι;; ελάτε τώρα..Πείτε μας!!!

Αν ισχύει και γιατί να μην ισχύει, άνθρωποι είμαστε, το γεγονός είναι παραπάνω από σοβαρό. Κάποιοι έμαθα πως  ψάχνουν πάντως και συλλέγουν στοιχεία. 

Κύριε Καραβασίλη, αλήθεια  (παίρνετε είδηση?%) για όλα αυτά που γίνονται ή μόνο γελάκια φωτογραφίες και σκούντηματα στους ώμους με τα φιλαράκια;;

Εσείς τελικά, θελήσατε, θέλετε, δεν θέλετε, το σκέφτεστε, δεν το σκέφτεστε, θα δείτε, δεν θα δείτε, θα συμμετέχετε στην πολιτική  δεν θα συμμετάσχετε..πάντως τα θέματα τρέχουν κι εσείς περισσότερο θυμίζετε κάποιον που λείπει ή σκοπεύει να επιστρέψει από τις διακοπές του. Μία πολιτική συμβουλή. Να αποφεύγετε τις φωτογραφίες διότι οι φωτογραφίες είναι μόνο φωτογραφίες. Ουδείς πρόκοψε στην πολιτική με μία φωτογραφία στο χέρι. Αν και για εσάς, χρόνος πολιτικός και ωφέλιμος δεν απομένει σχεδόν άλλος. Την άλλη φορά τουλάχιστον οργανωθείτε πολιτικά, πρώτα από μέσα σας και ύστερα όλα τα άλλα.

Κύριε Κώστα Πετρίδη που ορκιστήκατε δημοτικός σύμβουλος στη θέση του κυρίου Λαζόπουλου και ανήκετε πλέον στην παράταξη Ζαμπούκη ενώ κάπως αλλιώς λεγόταν η παράταξη σας (δεν ενθυμούμαι η αλήθεια είναι) μην μας μπερδεύετε να χαρείτε. Ανήκετε σε μία άλλη παράταξη και γίνατε μέλος μιας άλλης παράταξης κύριε Πετρίδη; πολύ ωραία ξεκινάτε την σταδιοδρομία σας. Μου θυμίζετε αθλητή περισσότερο που αλλάζει συλλόγους διότι πιστεύει ότι η αθλητική απόδοση του (πολιτική εν προκειμένω) έχει σχέση ακριβώς με την μεταγραφή του και την απόδοση του. Εδώ που τα λέμε, δεν πήγατε και στην Γιουβέντους,  στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων ίσως. 

Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε. Να σας δούμε λοιπόν. 

Κυρία Ιντζεπελιδου καλησπέρα και σε εσάς. Δεν σας ξεχνώ. Μου θυμίζετε πάντως τα φοιτητικά μου χρόνια όταν χρωστούσα τρία μαθήματα στο τέταρτο έτος και έκανα 6 έτη να αποφοιτήσω εκπρόθεσμα. Ο αριθμός των 3 αντιδημαρχιών με έλκει όσο να’ναι και με βάζει σε σκέψεις. Πως τα “κομμάτια” εσείς μπορείτε κι εγώ δεν μπόρεσα και μου βγείτε η πίστη να τα καταφέρω;;

Τωρα με την ζοζεφίν, με τη διάσταση που πήρε το θέμα, θέλω να διδαχθώ πάλι, πως θα χειριστείτε το μεγάλο μπάτζετ της εκδήλωσης  (έτσι ηκούσθη) συν πόσοι ακόμα θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το πανηγύρι των νόμιμων διαφημίσεων μικρών και μεγάλων. Γέμισε διαφημιστές η πόλη της θάλασσας. Δεν πιστεύω να χρησιμοποιήσετε την τακτική, εσύ, εσύ κι εσύ και αυτό ήταν και τέλος;; ε;; 

Παρεμπιπτόντως, η αφίσα πολύ cult. 

Θαρρείς και έχει εγκαίνια κάποιο κλαμπ στην πόλη και ανοίγει στα ξαφνικά ως έκπληξη και μας καλεί κοντά του. 

Κύριε Παναγιωτόπουλε καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε. Σα να ξεκινάτε τώρα την πολιτική σας καριέρα. 

Συνήθως όταν δεν καταθέτουν ερωτήσεις στη βουλή οι λογής αντιπολιτεύσεις η κυβέρνηση δεν απαντά διότι δεν κατατέθηκαν ερωτήσεις. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ με υπογραφές των βουλευτών της (όχι, μην ανησυχείτε , η κυρία Γκαρά δεν υπέγραψε) κατέθεσε ερώτηση για τις πολύ υψηλές τιμές των led που προμηθευτηκε ο ελληνικός στρατός με επικεφαλής πολιτικό προϊστάμενο εσάς κι εσείς τρεις μέρες μετά βγάζετε δελτίο τύπου και προκαλείτε τον κύριο πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ αν τολμούν να καταθέσουν ερώτηση στη βουλή όταν η ερώτηση με τη συνοδεία υπογραφών κατατέθηκε τρεις μέρες πριν από το δικό σας δελτίο τύπου. 

Κύριε Παναγιωτόπουλε περιμένουμε να απαντήσετε, ούτως ή άλλως θα το κάνετε,  όμως, αυτά περί στρακα στρούκας και άλλες λεβεντιές αφήστε τα.

Η θέση σας δεν αφορά την πολιτική  λεβεντιά και το πολιτικό νταηλίκι. Είστε υπουργός ενός λαού, του ελληνικού και οφείλετε να εξηγείτε και μόνον να εξηγείτε και κυρίως να αναφέρετε τα πεπραγμένα σας, ενώπιον αυτού του λαού. Ουδείς ανώτερος του νόμου και της εφαρμογής του. Τελεία και παύλα. Απαντήστε λοιπόν και αφήστε τις λεκτικές διατυπώσεις που θυμίζουν συνοικίες πόλεων με νταήδες στα λόγια, μιας άλλης παρελθοντικής εποχής.

Κύριε Βουρδόλη, ποιος σας είπε ότι το κλειστό γήπεδο δεν στάζει σε πολλά σημεία όταν βρέχει;;

Να μην βρέχει. Συμφωνούμε να μην βρέχει. Πόσο λυπούμαστε που βρέχει. Όμως βρέχει. Τρία χρόνια βρέχει τώρα. 

Εφόσον δεν μπορείτε, τι τα θέλετε τα πολιτικά μας λέτε;; 

Κύριε Πέτροβιτς..όπως μαθαίνουμε έχετε δημιουργήσει πρόβλημα στον κύριο Μέτιο. 

Ίσως ο κύριος Μέτιος να δημιουργήσει και σε εσάς ένα πολιτικό πρόβλημα. 

Συνήθως, όποιος παίζει με τα προβλήματα βρίσκει μόνο προβλήματα. Καλησπέρα σας!! 

Κύριε Τοψίδη τα μπερδέψατε αρκετά τα πράγματα. Δεν διδαχθήκατε από την αντιπολίτευση που είστε τόσο καιρό. 

Τα δελτία σας τύπου, είναι αδυναμία εξεύρεσης λύσης. Βρείτε λύσεις. Μην αναπαράγετε το πολιτικό παρελθόν που απεβίωσε με δελτία τύπου, ως τακτική επίθεσης ενός παρελθόντος που δεν το θυμάται πλέον κανείς. 

Η πολιτική εξελίσσεται. Και μαζί με την εξέλιξη της, εξελίσσονται και οι τακτικές όπως και οι μέθοδοι. 

Κύριε Μέτιο, κι εσείς, ειδικά εσείς, δεν παράγετε ιδέες που θα εφαρμοστούν. Είναι πολύ αρνητικό αυτό να μην έχετε ιδέες και να φαίνεστε ένας διαχειριστής και μόνο της Νέας Δημοκρατίας που ούτως ή άλλως την σφυροκοπά ο κάθε ένας που ευκαιρεί “τουλάχιστον” σήμερα που έχουμε την υγειά μας και μιλάμε. Πολιτικά κόμματα, πολίτες ως εργαζόμενοι, ως άνεργοι, ως αιχμάλωτοι των τραπεζών και εν γένει των συνθηκών ζωής που χειροτέρεψαν τα μάλα επί των ημερών του παλαιού αυτού, κραταιού κόμματος. 

Κύριε Ζαμπούκη δυστυχώς χειροτερεύουν προς το χειρότερο για εσάς τα πράγματα στην πολιτική.

Αν γίνει ένα γκάλοπ, ποιος είναι ο πιο απολιτίκ δήμαρχος στην Ελλάδα. Παμψηφεί θα κερδίσετε εσείς τον τίτλο. Δεν έχετε αφήσει το πολιτικό σας αποτύπωμα πουθενά. Ειλικρινά, πουθενά. Ποιος να θυμηθεί κάποτε και τι να θυμηθεί από εσάς…

Καλησπέρα σας!!

Πηγή

Copyright © 2022 Evros NET